Glas Javnosti

PRIVEDEN ZBOG SMS PORUKE DARIJI KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Napisao joj 'SRAM VAS BILO', pa posle dužeg saslušanja pušten da se brani sa slobode!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

BIA je u ponedeljak prilikom sletanja iz Norveške, uhapsila Simona Simonovića na aerodromu, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević.

On je saslušan danas u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, a priznao da je Kisić Tepavčević poslao poruke, jer je bio izrevoltiran zbog toga što se članovi Kriznog štaba ponašaju suprotno od onoga kako apeluju na građane.

-Izneo je svoju odbranu, a većalo se da li će mu biti određen pritvor ili ne, međutim, on je pušten- rekao je za Glas javnosti Simonovićev advokat, Dalibor Katančević.

Sinonović je saslušavan i juče, odmah nakon privođenja, a njegov advokat je za naš portal rekao da je zadržan duže nego što bi smeo da bude.

-Oni su njega priveli u svojstvu građanina, a tako mogu da ga zadrže četiri sata, iako su ga držali duže- dodaje Katančević.

Naime, osumnjičeni je pre izvesnog vremena saznao da je Kisić Tepavčević navodno prisustvovala jednom slavlju u restoranu u Belvilu nakon čega joj je, izrevoltiran zbog toga što na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere u cilju suzbijanja koronavirusa, poslao SMS da treba da je bude sramota.

Podsetimo, osumnjičeni je pre izvesnog vremena saznao da su Kisić i Vulin u restoranu u Belvilu pravili nekakvu proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog koronavirusa.

(Glas javnosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR