Glas Javnosti

SVAĐA U GADŽINOM HANU USRED PROSLAVE 1.MAJA: Posle svađe stolicom ga pogodio u glavu

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Ne znam šta je uzrok svađe, oni su sedeli za istim stolom, ali su počeli da viču i onda je jedan od njih uzeo stolicu i udario drugog u glavu. Čovek je pao kao pokošen. Odmah su svi zvali Hitnu pomoć i pokušavali da pomognu povređenom, međutim bio je u besvesnom stanju", kazao je za naš portal očevidac

Jedan muškarac teško je povređen u tuči koja se danas oko 17 časova dogodila na izletištu u selu Ravna Dubrava u opštini Gadžin Han. Do sukoba dvojice muškaraca došlo je tokom organizovane proslove 1. maja, u okviru koje je između ostalog oganizovana trka džipova i takmičenje u pripremanju gulaša.

Kako saznajemo od očevidaca ovog nemilog nemilog događaja proslava je proticala u najboljem redu, ljudi su sedeli za stolovima pored kotlića, kada su se dva muškarca posvađala i potukla.


- Ne znam šta je uzrok svađe, oni su sedeli za istim stolom, ali su počeli da viču i onda je jedan od njih uzeo stolicu i udario drugog u glavu. Čovek je pao kao pokošen. Odmah su svi zvali Hitnu pomoć i pokušavali da pomognu povređenom, međutim bio je u besvesnom stanju - kazao je za naš portal jedan od očevidaca tuče.

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je brzo došla, a medicinska ekipa je najmanje pola sata ukazivala pomoć povređenom čoveku.

- Uspeli su da mu pomognu i da ga povrate iz besvesnog stanja, ali očigledno da je zadobio tešku povredu glave jer se nije pomicao ni dok su mu pružali pomoć, ni dok su mu previjali glavu - rekao je naš sagovornik.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog muškarca do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu zbog ukazivanja dodatne pomoći i neophodne dijagnostike. Kako saznajemo, povređeni muškarac je iz sela Ravna Dubrava, a muškarac koji ga je udario u glavu je iz gadžihanskog sela Mali Krčimir.


Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR