Glas Javnosti

DANAS SAHRANA BRATA UBICE MALE DANKE:Otac Dejana Dragijevića ipak ne dolazi na sahranu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Telo Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić Dejana Dragijevića, biće dopremljeno iz Niša.

Dalibor Dragijević (40) preminuo je 7. aprila u 3 časa i 10 minuta u Policijskoj upravi u Boru gde je zadržan zbog sumnje da je pomagao da se premesti telo devojčice.

Danas će biti sahranjen. 

Telo preminulog će biti dopremljeno iz Niša najverovatnije oko 14 časova. Sahrana će se održati na Novom groblju u selu Zlotu između 14 i 15 časova. Napominjemo da umrlice i dalje nema u selu.  

Kako se nezvanično saznaje. Otac Radoslav koji se nalazi u pritvoru kao i osumnjičeni Dejan, najverovatnije neće doći na Daliborovu sahranu, jer im je odbijen zahtev da prisustvuju.


Radoslav Dragijević  (Foto: Printskrin)

Podsetimo, preminuli Dalibor uhapšen je 6. aprila zajedno sa ocem zbog sumnje da je pomogao bratu Dejanu. (50) da premesti, odnosno sakrije telo ubijene Danke Ilić, sa deponije nadomak Banjskog polja na još uvek nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

U policiji je navodno priznao krivicu, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.


Dejan Dragijević  (Foto: Printskrin)

Podsetimo, Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju. Po prvi put je tad aktiviran sistem "Pronađi me".

Deset dana kasnije objavljeno je da je devojčica ubijena i da su uhapšeni Dejan Dragijević i Srđan Janković za koje se sumnja da su počinili ovo monstruozno delo. 


Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

Glas javnosti/M02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR