Glas Javnosti

CVIJETIN MILIVOJEVIĆ: SAVET BEZBEDNOSTI SE NIJE ODREKAO MANDATA DA ODLUČUJE O KOSOVU (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Milivojević smatra da se opozicija podelila oko nebitnih tema.

Savo Manojlović će uzeti veći deo glasova razočarnih birača podeljene opozicije. Njegov izlazak na izbore verovatno će pokvariti šanse Mi - snaga naroda za dvocifreni rezultat.

Milivojević kaže da je opozicija trebalo da zadrži opciju bojkota i jedinstvena izađe na izbore. Zahtevi opozicije koja izlazi na izbore neće biti u potpunosti ispunjeni dok su neki već ispunjeni.

Sprovođenje aktivnog bojkota biće nemoguće u uslovima kada je deo opozicije odlučio da po svaku cenu ide na izbore. Teme na kojima opozicija treba da insistira su lokalne i odnose se na lažna obećanja vlasti i pogrešne i koruptivne investicije.

Milivojević govori i o katastrofi i rasulu naše spoljne politike za koju odgovornost snosi Vučić. Javnost od njega očekuje da prizna greške i povuče se iz svih po zemlju štetnih dogovora.

To je moguće samo ukoliko se Vučić nađe pod pritiskom opozicije i stranog faktora da se izjasni o tome sa čime se usmeno saglasio, gde je stavio rezerve i da li je nešto potpisao, poručuje Cvijetin Milivojević politikolog i politički analitičar.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR