Glas Javnosti

BORA I MILICA KEMEZ SA OSMEHOM OD UVA DO UVA! SPREMNI ZA SVADBU! (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama - napisano je na pozivnici ovog para.

Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" Bora Santana i Milica Kemez danas staju na ludi kamen, a sada su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako prostor izgleda pred veliko slavlje! Naime, na Instagramu je Bora pokazao kako izgleda sala gde će se čarolija dešavati.

 U sali preovladava zlatna boja, sa puno cveća i sve je dekorisano kao iz bajke.



Santana je sada na storiju podelio snimak kako se veseli pokraj bazena sa kumom, dok im harmonika svira. On je sve vreme pevao hit Šabana Šaulića "Hajde srećo moja" i nije skidao osmeh sa lica.


- Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama. Uveličajte naše veselje, ponesite dobro raspoloženje, osmeh na lice! PS. Ako ćete prisustvovati našoj sreći do 25. aprila treba reći - napisano je na pozivnici ovog para.

Podsećanja radi, u "Zadruzi 4" se podigla velika prašina kad je otkriveno da je Milica bila u aferi Bujanovac, a vezano za najstariji zanat, zbog čega je bila u žiži javnosti, te je trpela razne optužbe i osude. Ona je jednom prilikom objasnila kako je izgleda njen posao tamo. 

Moj posao je bio da budem lepa i da prihvatim piće kada mi nude. Izbegavala sam kontakt sa ljudima, a uvek sam pila samo neku vodu, nisam pila alkohol. Ja nikada nisam videla to da je neka devojka otišla sa nekim likom, oni se ne napiju piju sokove. Znam da ima jedna kafana gde je to moglo i gde se sve dešavalo, ali ja tamo nisam radila - rekla je Milica.

Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR