Glas Javnosti

Izmena na autobuskim linijama: Ovi autobusi saobraćaju na srugim trasama

Društvo
Autor: Glas javnosti

Privremeno se ukidaju sva stajališta u oba smera, počevši od „Baštovanske”, zaključno sa stajalištem „Dugo polje”

Zbog izgradnje obilaznice oko Beograda, od sutra do 20. juna biće zatvoren Kružni put Rakovica, na delu od mosta broj 26 do nadvožnjaka u blizini petlje „Avala”, što će prouzrokovati promenu rada linije 503, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na liniji 503 će u oba smera saobraćati sledećom trasom: terminus „Voždovac” – Save Maškovića – Crnotravska – Bahtijara Vagabzade – Borska – Miška Kranjca – Patrijarha Dimitrija – Kružni put Rakovica – Slavka Miljkovića i dalje redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju sva stajališta u oba smera, počevši od „Baštovanske”, zaključno sa stajalištem „Dugo polje”.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća stajališta JGP-a.


Izmena i u Zemunu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Nikole Ribarića (deo od Ulice Vere Dimitrijević do Momčila Radivojevića) i u Ulici Momčila Radivojevića (deo od Nikole Ribarića do Ulice Petra Jovovića) u opštini Zemun, od 8. do 17. maja menja se režim rada javnog gradskog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na liniji 84, 612 i 704N saobraćaće u oba smera trasom: Batajnički drum 1. deo – Vere Dimitrijević – Emilije Jakšić – Lazara Mamuzića – Batajnički drum 1. deo i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Emilije Jakšić” u istoimenoj ulici, u visini broja 17, dok se privremeno ukidaju stajališta „Nova Galenika” (#1235) i „Mihajla Vukše” (#1234, smer prema gradu).

Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti postojeća stajališta, s tim što će vozila sa linije 84 i 612 kao polazno, odnosno dolazno stajalište koristiti stajalište „Emilije Jakšić” (#4005) u Ulici Emilije Jakšić 17.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR