Glas Javnosti

Otkrivamo koje holivudske zvazede slave Vaskrs

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Uživaju u svim običajima

Pravoslavni vernici, među kojima su i brojne holivudske zvezde, danas 5. maja obeležavaju Vaskrs, uživajući u običajima koji čine ovaj veliki praznik. Dženifer Aniston, Kristijan Bejl, Tom Henks, Kardašijanovi - samo su neka od svetski poznatih imena koja neće propustiti priliku da u porodičnom okruženju nazdrave i kucaju se ofarbanim jajima. 

Glumica Mila Jovović otkrila je jednom prilikom kako isključivo u porodičnom okruženju provodi Vaskrs, te da je svoju decu naučila kako da čestitaju jedni drugima na njenom maternjem jeziku, kao i „takmičenju" u kucanju jajima.


Raskošna trpeza svakako je neizostavna, a za sličnu u kući Kardašijanovih, za praznike uvek gala dekorisane, često su bili zaduženi i najmlađi. Prethodnih godina poznata rijaliti porodica, tačnije najmlađa sestra Kardašijan, Kloi, nije bila odolela prizoru pa se pohvalila upravo jednim takvim na društvenim mrežama. 
Ona, inače, kao i Kim, Kortni... Poreklom je Jermenka. Tokom 2019. godine, tadašnja gospođa Vest je sa najmlađima boravila tamo i taj put je iskoristila da bi ih krstila, ali kako bi i ona sama primila pravoslavnu veru. Na pomenutoj društvenoj mreži onda je objavila da je krštenje obavljeno u Ečmiadzinskom manastiru, koji prati verovanja Jermenske apostolske crkve. Ova crkva je orijentalno-pravoslavna i zastupa specifičnu miafizitsku hristologiju.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR