Glas Javnosti

Jokićev trener ne sumnja da mogu odbraniti NBA titulu

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun izjavio je da veruje da njegov tim može da odbrani titulu u NBA ligi i istakao da Nagetsi moraju da prikažu bolju igru u narednoj utakmici protiv Minesote.

„Moramo da uradimo dobar posao, naši starteri posebno. Moramo od početka da budemo spremni na bolji posao. Šta čekamo? Sada smo na 0:1, šta čekamo?“, upozorio je Meloun svoje igrače uoči drugog meča sa Minesotom rešivši da malo zavede red u svlačionici.


Denver je u prvom kolu plej-ofa Zapada bio bolji od Los Anđeles Lejkersa serijom 4:1 u pobedama. Minesota je u prvom kolu plej-ofa Zapada bila bolja od Finiksa 4:0 u pobedama.

„Pričao sam igračima kako smo u pet mečeva sa Lejkersima bili u zaostatku u svakoj prvoj četvrtini. Tako da, ako me pitate da li verujem da su momci spremni sve da daju za odbranu titule, odgovor je: Da, verujem. Ali u nekom momentu, morate da prestanete da radite iste stvari“, rekao je Meloun.

Drugi meč polufinala plej-ofa Zapada između Denvera i Minesote biće odigran u utorak ujutru u četiri sata po centralnoevropskom vremenu.

Serija se igra na četiri pobede.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR