Glas Javnosti

Darko Tanasijević otkrio u kakvom je odnosu sa kolegama: Komentarisao i povratak Dušice Jakovljević

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Otkrivena istina o odnosima voditelja "Elite"!

Mesecima unazad pisalo se i spekulisalo o odnosima voditelja Pink televizije, a sada je Darko Tanasijević progovorio i otkrio istinu, koja se dešava iza kamera "Elite". Prvo je progovorio o Milanu Miloševiću, te otkrio zbog čega ga je blokirao na društvenoj mreži Instagram.

Zašto si blokirao Milana Miloševića?

- Pitajte njega zašto mi je na blok listi. Samo je dobio milo za drago. kolega Milošević je, mnogi ne znaju, prvi mene otpratio i blokirao, iz meni nepoznatih razloga, a nakon što se, posle izvesnog vremena predomislio, revanširao sam se blokom. Zar to nije fer? To je čitava filozofija. Ne pratimo se, na bloku smo, ali to je skroz nevažno. Nema zle krvi, super sarađujemo kad treba, a na račun ove blok afere se čak i sami šalimo, što u emisijama, što i u retkim situacijama privatno.

Koja te koleginica više nervira, Ivana ili Ana?

- Ivana, defitinivno. Ne sećam se da me je Ana ikad iznervirala, osim kad kasni kad idemo u izlazak, a Šopićka milion puta. Najviše me iznervira kad se ne javi na telefon, nju dobiti, pa, pre bih Trampa dozvao. Sporečkamo se nekada i kada treba da se dogovorimo ko će koga kad da menja, ili oko termina godišnjih odmora, ali se volimo.


Kako komentarišeš povratak Dušice Jakovljević na Pink?

- Otkako je otišla, mesecima je nisam ni čuo, ni video. nikada se nas dvoje nismo posvađali, ona je rekla da se kaje što je odlazila, ja joj verujem i dobrodošla je nazad u tim. Nikada se nisam mešao u odluke čelnika televizije na kojoj radim.

Šta misliš o Jovani Jeremić?

- Jovana je ozbiljna carica, obožavam je. Mnogi me pitaju kakva je ona uživo, kakva je privatno, i svi se iznenad kad kažem da je reč o jednoj jako finoj, kulturnoj, pristojnoj, mirnoj i pitomoj osobi, bar je to moj utisak. Hodajuća harizma, energija i vedrina, ja je baš gotivim.

Da li bi pristao da vodiš Zvezde Granda?

- Bih, što da ne. Mislim da mi čuči ta scena i da bih i u nekom takvom projektu, muzičkom šou programu, dao nešto novo, nešto više. Volim muziku, muzikalan sam, spontan i duhovit, rekao bih da imam te osnovne kvalifikacije, izuzev lepote. Još samo da Saša Popović kaže: "Dalje ide, dalje ide" i izgovori moje ime - istakao je Darko.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR