Glas Javnosti

Jovana Jeremić podnela dve tužbe protiv pevačice: Nek dokaže na sudu da mi je sat "fejk"

Estrada
Autor: Glas javnosti

One se već sude od ranije

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da podnese čak dve tužbe protiv pevačice Vesne Rivas, a razlog će vas iznenaditi.

Voditeljka je rešila da pravdu nađe na sudu i to jer je Rivasova nedavno javno rekla da je sat "Roleks" kojim se hvali Jovana "fejk".Jeremićeva je, podsetimo, sat dobila na poklon od drugarice,

- Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama - počela je Vesna, a onda nastavila o "Roleksu".

- Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila "Roleks", a reč je zapravo o satu od 50 do 80 dolara - poručila je Rivasova za "Hype". 

Međutim, Jeremićeva se odmah oglasila kako bi otkrila da je zbog te izjave protiv pevačice podnela dve tužbe.

- Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu - istakla je Jovana.

Podsetimo, ona je putem Instagrama otkrila da je dobila skupoceni poklon koji je dugo želela.


- Sve je ostvareno iz prethodnog plana: stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "Roleks". Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče kada je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za mog prijatelja sve uradila. Rekla mi je večeras da je poštovanje osnov svega i da me obožava jer sam čovek kad bi retko ko to bio - otkrila je voditeljka.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR