Glas Javnosti

Sin Pabla Eskobara u Beogradu!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Uoči predavanja koje će biti održano u MTS dvorani 9. maja s početkom u 19 sati,sin Pabla Eskobara koji je još odavno promenio ime u Sebastijan Marokin družio se s novinarima u beogradskoj knjižari Delfi i ponovio priče "koje ne bi trebalo da znamo".

Susret s medijima moderirao je pisac i književni prevodilac koji je sa španskog preveo delo "Moj otac Pablo Eskobar" Igor Marojević.

- Kada sam imao 16 godina,nakon smrti oca bio sam prinuđen da promenim ime jer nije bilo nijedne zemlje koja bi nas porodicu Pabla Eskobara primila. Taj ozloglašeni kriminalac Pablo Eskobar je bio nežan otac i suprug. Bio je s jedne strane otac pun ljubavi a s druge takav okrutni kriminalac.

 
- Ime mog oca je i danas toliko veliko i poznato u svetu jer je tome doprineo "Netflix" sa serijom "Narkos"Nažalost s tom serijom "Netflix" je od priče mog oca napravio herojsku storiju.

Klinci danas veruju da će uspeti u životu ako se bave kriminalom-zaključuje sin Pabla Eskobara,Huan Pablo Eskobar odnosno Sebastijan Marokin.


Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR