Glas Javnosti

Janjuš JECA na sav glas: Želi da hitno vidi ćerku

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Marko Janjušević Janjuš je izrazio želju da napusti Elitu, kako bi bio sa ćerkom, Aneli ga ubeđuje da se bori do kraja.

U rijalitiju "Elita" došlo je do emotivnog trenutka kada je učesnik Marko Janjušević Janjuš priznao svojoj devojci, Aneli Ahmić, da jedva čeka da napusti rijaliti i vidi svoju ćerku Krunu. Ovaj momenat izazvao je brojne reakcije među gledaocima, ali i saosećanje kod mnogih.

Janjuš se žalio Aneli da mu ćerka mnogo nedostaje i da jedva čeka da napusti velelepno imanje u Šimanovcima, dok ga je ona ubeđivala da upravo zbog Krune mora da ostane i bori se do kraja, jer je zbog ćerke i ušao u Elitu.

Aneli i Janjuš su se nedavno pomirili, a nedavno ju je košarkaš verio, što je kompletnu porodicu Ahmić, kao i brojne gledaoce, ostavilo u šoku:


- Meni su napisali da ne razmišljam o spoljnom svetu. Tako i ja tebi govorim, fokusiraj se ima još malo da prođe lakše. Šta te briga - rekla je Aneli.

- Ma ne zanima me, ali hoću da idemo napolje, da budemo sa decom - rekao je Janjuš.

- Hoću i ja svoje dete, ali tu smo i znamo zašto smo tu, zbog njih - rekla je Aneli.

- Onda si sam sebe pobedio deset meseci, znaš šta će to za mene biti koja pobeda same sebe. Izlazim sretna kao nova - rekla je Aneli.

- Daj, čoveče, ne možeš na Maldivima deset meseci da budeš - rekao je Janjuš.

- Pa, deset dana i ide ti se kući - rekla je Aneli.

- Veridbe nisu po meni ono što su bile nekada. Danas se svako živi veri, tako da ja u to ne verujem. Ja neću donositi sud pre vremena, to je njen izbor. Ja ću njoj uvek biti podrška i sada i u budućnosti, kao i za sve u životu. Pustićemo vreme da vidimo šta će biti - rekla je Sita.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR