Glas Javnosti

Jutjuber objavio snimak kako eksplozivom uništava lamborgini iz helikoptera: Zavrišo u zatvoru (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Bizarni incident je posledica želje jutjubera da ima što veću gledanost na Jutjubu

Jutjuber Aleks Čoji, poznat pod pravim imenom Suk Min Čoi (24), suočava se s ozbiljnim pravnim posledicama nakon bizarnog incidenta koji je snimio za svoj Jutjub kanal.

Video-snimak pod nazivom "Uništavanje lamborginija vatrometom" prikazuje kako helikopter, leteći nisko, ispaljuje vatromet na luksuzni sportski automobil u okrugu San Bernardino. Video je uklonjen s njegovog kanala, a Čoi je uhapšen 5. juna.

Eksplozija s razornim posledicama

Policija je potvrdila da je Čoji optužen za postavljanje eksploziva ili zapaljive naprave u avion. Na snimku, Čoji pritiska dugme za "raketnu paljbu" dok dve žene u helikopteru ispaljuju vatromet na lamborgini koji juri. Policija veruje da je snimak napravljen na jezeru El Miraž.

Ako bude osuđen, Čoji se suočava sa maksimalnom kaznom od 10 godina federalnog zatvora. Vlasti su takođe otkrile da je vatromet kupljen u Nevadi, jer je u Kaliforniji ilegalan. Istraga je u toku, a učesnici snimka bi mogli biti suočeni s optužbama.


Istraga u toku

Kancelarija generalnog inspektora Ministarstva saobraćaja Sjedinjenih Država i Biro za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksploziv takođe istražuju ovaj incident. Očekuje se da će Čoi biti suočen sa optužbama u narednim nedeljama.



Glas javnosti/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR