Glas Javnosti

Kad se pomeša bes i ljubav: Pustio na sopstvenoj svadbi snimke kako ga izabranica vara (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Kada se pomešaju osveta i bes, dobijamo eksplozivnu kombinaciju, a to je najbolji opis onoga kroz šta je prošao Kinez koji je na dan svog venčanja saznao da ga buduća supruga vara!

Čovek iz Kine shvatio je da je prevaren i to pred samo venčanje. Da stvari budu još gore, saznao i sa kim ga je varala - sa zetom, odnosno mužem njene rođene sestre.

To nije sve, sestra je u to vreme bila trudna a vrhunac svega se desio na samoj svadbi to zato što je postojao eksplicitni snimak dvoje preljubnika!

Sve se desilo još 2019. godine, a nedavno se ponovo pojavio na TikToku i ljudi i dalje u šoku gledaju šta se sve desilo!

Prevareni mladoženja se pravio mrtav hladan. Sredio se, došao na vreme i čekao mladu. Ona se pojavila u tradicionalnoj beloj haljini pa je stala pored njega.

Ali dok je par zajedno stajao na bini, na projektoru iza njih je krenuo video. Hotelska soba, a onda i šokantna scena. Mlada je prebledela i bilo je jasno da je odmah shvatila o čemu se radi.

Potom je i zet prepoznao sebe, ali i ostali gosti koji nisu mogli da veruju šta gledaju!


Sporna scena bila je šokantna za mladu i njenog zeta, što je izazvalo glasne uzvike širom sale.
- Zar ste mislili da nisam znao za ovo? - čulo se kako mladoženja viče.

Video je pregledan više od 18 miliona puta na TikToku a komentari su vrlo oštri.

"Imala je hrabrosti da se naljuti kao da je žrtva", "Mogao je to da uradi nasamo. Ovo nikako nije način", "Zašto bacati hiljade dolara na celu proslavu ako je znao pre? Mogao je jednostavno da otkaže venčanje", pitaju se ljudi.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR