Glas Javnosti

Proizvodima za lice OPEKLA KOŽU: Ovo obavezno proverite pre korišćenja

Život
Autor: Glas javnosti

Zbog proizvoda koje je koristila žena se suočila sa stravičnim posledicama.

Nepravilnosti na licu poput fleka ili akni mogu biti izuzetno frustrirajuće za svaku ženu. U potrazi za rešenjem, mnoge dame su spremne da investiraju značajna sredstva u preparate za negu kože. Međutim, kao što je nedavno upozoreno, rezultati ne moraju uvek biti onakvi kakve smo očekivale.

Video zapisi kao upozorenje

Jedan slučaj je skrenuo pažnju javnosti na potencijalne opasnosti tretmana protiv akni. Naime, jedna žena je objavila video zapise na kojima je pokazala infekciju koju je dobila nakon korišćenja tretmana čiji je rok trajanja već istekao. U tim snimcima, koji su postali viralni na TikToku, moglo se videti delomično zadebljanje kože i čak ogromna opekotina na licu.



Upozorenje stručnjaka

Plastični hirurg Entoni Jang je upozorio javnost na ovaj slučaj, ističući važnost pravilne upotrebe proizvoda za negu kože. On je naglasio da je žena razvila bakterijsku infekciju koja je mogla da ugrozi njen krvotok. Nakon četvorodnevnog čekanja, žena se obratila lekarima koji su joj dijagnostikovali ovu ozbiljnu infekciju.


Naglasak na prevenciji

Doktor Jang je apelovao na sve korisnike kozmetičkih proizvoda da obrate pažnju na rok trajanja istih. Takođe, istakao je važnost konsultacije sa dermatologom pre upotrebe bilo kakvih tretmana ili proizvoda za negu kože. Ovaj slučaj je još jednom stavio akcenat na neophodnost pažljivog pristupa nezi kože i redovne kontrole kod stručnjaka.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR