Glas Javnosti

Kosa vam se neće toliko mastiti ako dodate ovaj proizvod u rutinu

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Problem sa masnom kosom nastaje zbog nagomilavanja sebuma, prirodnih ulja koje teme luči za održavanje vitalnosti kose. Da biste izbegli masnu kosu, koristite sprej od morske soli.

Skot Mekglin upozorio je ljude koji se bore sa masnom kosom da možda potpuno pogrešno koriste svoje proizvode. Vaša kosa izgleda masno čak i nakon što je operete, a postoje razlozi zašto.

Problem sa masnom kosom nastaje zbog nagomilavanja sebuma, prirodnih ulja koje teme luči za održavanje vitalnosti kose. Ova ulja su neophodna za jačanje spoljašnjih slojeva kose i zaštitu delikatnih proteina unutar kose.


– Ako vam se čini da izgleda masno vrlo brzo nakon što je operete, to može da bude zbog načina na koji negujete kosu – kaže Skot Mekglin.

Skot deli savete za lepotu i negu na svojim Instagram i TikTok nalozima (@scottmcglinnofficial) i prati ga 245.000 ljudi na društvenim mrežama.

Skot je nastavio da demonstrira kako neguje kosu da bi izbegao neprijatne količine nakupljanja masnoće. Počinje sa malo spreja od morske soli, rekao je: „Nanosim je na vlažnu kosu i masiram. Onda sušim kosu fenom“.

Na ovaj način ćete lepo oblikovati kosu i neće izgledati ulepljeno i masno.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR