Glas Javnosti

TONI NEĆE RAZVOD: Neće da mu GEJ LOBI bude u kući

Estrada
Autor: Glas javnosti

Biznismen smatra da je Dragana nagovorena da podnese zahtev, ne želi da joj da razvod!

Prvi put otkako je folk zvezda Dragana Mirković rekla da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, oglasio se i on lično. Kratkom izjavom napravio je pometnju u okrenuženju još uvek zvanične supruge, budući da tvrdi da je Dragana nasela na izmišljotine koje joj plasiraju osobe iz bliskog okruženja, a ona ih sluša i veruju sve što joj kažu.

- Velika je laž da sam ja varao Draganu, to je izmišljotina! Ne dam da mi gej lobi upravlja kućom. Nemam ništa protiv gej-populacije, samo neću dozvoliti da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom. Sve što se priča i piše o prevarama i raznim scenarijima je čista laž - rekao je Toni Bijelić za domaće medije.


Toni se i dalje bori da do razvoda ne dođe, iako je Dragana donela definitivnu odluku i obavestila javnost. Dragana je u više navrata pričala da joj je jako teško, ali u poslednje vreme je bolje raspoložena.

Neki kažu da je razlog i to što se Toni trudi da ispegla stvari i da sve bude kao ranije, a da li će uspeti, još ćemo videti.

Sin Marko i ćerka Manuela su sve vreme uz majku i podržaće je u svakoj odluci.

- Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. Njihova podrška mi je sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Maneula, pa i moji fanovi, moja najveća snaga. Sa njima mogu sve. Kada mi je bilo najteže, više nije ali stvarno mi je bilo jako, jako teško, na svim koncertima i u svim emisijama bila sam nasmejana i srećna. A nisam se tako osećala. Sada sam jedna srećna žena - rekla je Dragana.

Toni s druge strane ne odustaje i kako je najavio, neć dozvoliti da se zbog laži zavidnih ljudi u njegovom životu sve ovako završi.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR