Glas Javnosti

DŽIM KERI SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO: Vraće se svojoj omiljenoj ulozi

Zabava
Autor: Glas javnosti

Holivudski glumac Džim Keri, uprkos prethodnom najavljivanju penzije, izlazi iz nje kako bi reprizirao jednu od svojih omiljenih uloga.

Nakon najave da se vraća zbog konkretnih projekata, potvrđeno je da će Keri ponovno zaigrati ulogu dr. Robotnika u filmu "Sonic the Hedgehog 3".


Ovaj film predstavlja treći deo popularne franšize, koja je do sada na blagajnama ostvarila impresivnih 870,8 miliona dolara. U drugom delu, publika je svedočila padu dr. Robotnika sa džinovskog robota, ali tajanstveni nestanak njegovog tela nagoveštavao je njegov povratak.

Premijera ovog iščekivanog filma zakazana je za 20. decembar 2024. godine, obećavajući fanovima nove avanture i uzbuđenje.


Džim Keri, jedan od najuspešnijih glumaca Holivuda, ostvario je izuzetne uloge u filmovima poput "Ace Ventura", "Glup i gluplji", "Maska" i "Kako je Grinč ukrao Božić", čime je postao nezamenjiv deo filmske scene tokom devedesetih godina. Njegov povratak kao dr. Robotnika dodatno podstiče iščekivanje publike za novi nastavak "Sonic the Hedgehog".

Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR