Glas Javnosti

Devojka stalno spava sa oženjenim muškarcima: Tvrdi da voli da ih sluša

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Sreću u ljubavi potražiće nakon što se obogati na tuđim muževima

Katija Kortez dolazi iz Australije i privukla je pažnju svojim izjavama, kada je otkrila svoj stav o ljubavi i vezama.

Naime, Katija misli da je najbitnije da se prvo obogati, pa onda tek da razmišlja o partnerskom životu. No, način koji "najbolje služi" ovoj 29-godišnjakinji jeste intimnost sa oženjenim bogatašima.

Kako je rekla, smatra da bi "uskraćivanje usluge" muškarcima zbog njihove veze ili braka, bilo diskriminatorno, pa joj nije problem da spava sa bogatim i oženjenim muškarcimo, uprkos tome što imaju supruge.

Rekla je da je oko 50 odsto njenih klijenata u braku ili vezi, a da sigurno postoje i oni koji to ne pominju.

- Oni tako lepo pričaju o svojim ženama, pre i nakon što me plate da budemo intimni, da se mazimo i pričamo - rekla je.


Otkrila je da muškarci koji nisu zadovoljni intimnim odnosom u braku, često unajme eskort-damu, jer je lakše to od započinjanja afere. Po nejnim rečima, prevara podrazumeva ljubavna osećanja prema nekoj drugoj osobi, ali da to ne postoji kod nje "na jedno veče", zato ovo i ne računa u prevaru.

- Dolaze kod mene, jer žele da se malo nasmeju, da razbistre glavu od svega i da ih mazim, a naravno i ono intimno - kaže ona.

Međutim, Katija ne krije da se često dešava da muškarci plate samo da bi pričali sa njom, da se maze i umereno ljube, ali da ne žele ništa više od toga.

- Često mene vide kao "beg" od problema. Mnogi su zbog dece u braku, a prema suprugama nemaju nikakva osećanja, pa dolaze da mi se požale. Problem nismo mi, jer nas muškarci uvek traže kada svesno žele nešto. Problem uvek kreće iz kuće - navodi Katija.



Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR