Glas Javnosti

Srbina prevario penzioner: Ladno sam učestvovao u KRAĐI!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tragikomična situacija zadesila je nedavno jednog Srbina koji je, želeći da učini dobro delo, postao, kako kaže, nesvesni saučesnik u krađi u supermarketu.

Anonimni korisnik Redita iz Srbije podelio je sa drugima kako ga je navodno "preveslao" nepoznati stariji čovek, kome je samo želeo da pomogne u kupovini. Međutim, po svemu sudeći, pomogao mu je u krađi - što ga je jako potreslo.

"Noćas sam bio u marketu i završio sam na samouslužnoj kasi. Jedina je bila slobodna ona koja se nalazila pored "kapije".

Vidim čovek se nešto muči da je otključa, ali ne vidim da je imao papirić. Takođe mi je izgledalo da nije baš intelektualno sposoban i da nije znao kako se koristi. Tu odlučim da mu izađem u susret i kažem: Sačekajte samo momenat, evo ja završavam pa ću nam otvoriti kapiju. Čovek klimne glavom i kao sve je OK. Stvarno završim za desetak sekundi, otvorim nam obojci, on ne kaže ništa i krene sa brzim geganjem da izlazi. Zadržim se na momenat kako bih popakovao sve i bacio račun u korpu.


"Mamlaz me je iskoristio"

On se već odaljio i kada je došao do izlaza iz marketa tako su vrata počela da pište. Pogledam ga a on ubrzao hod. Dok je gerijatrija od obezbeđenja došla do vrata on je već ispario u noći. E sada, nije meni žao što je neko pokrao market, već sam se opako smorio zato što sam ladno učestvovao u krađi, i što me je mamlaz iskoristio. Još se ja tripovao kao da činim dobro delo osobi koja nije sasvim svoja", napisao je razočarani momak.

"Nisi saučesnik već žrtva"

Mnogi su se u komentarima samoj situaciji jednostavno nasmejali.

"Pa preveslao te intelektualno nesposoban!", "Nisi saučesnik već žrtva. Ne brini!", "Ne rade dobro ti senzori u marketu. Možda je čovek samo video da mu stiže bus pa je morao da požuri", "Žurio sam", "Dobra mu je fora, nisi ti kriv, ti si žrtva takođe. Mogao je bilo ko da bude", "Peter Parker momenat", "E ismejah se majke mi, dobro te prevario", glasili su neki od komentara.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR