Glas Javnosti

Novi film sa Bred Pitom premašio dosadašnji budžet

Zabava
Autor: Glas javnosti

Trebalo bi da zaradi više od 750 miliona dolara na blagajnama širom sveta, što je vrlo teško čak i kada je reč o zvezdanom blokbasteru

Novi film Breda Pita zvanično je proglašen najskupljim svih vremena, jer je budžet ovog ostvarenja premašio neverovatnu cifru od 300 miliona dolara
Pit glumi penzionisanog vozača Formule 1 koji počinje da trenira “dečka koji obećava” koga igra Damson Idris. U glumačkoj ekipi su i Keri Kondon, Havijer Bardem i Tobajas Menzis. Čuveni Luis Hamilton se potpisuje kao koproducent.

Finansijski problemi

Snimanje je počelo je u julu prošle godine na British Grand Prix-u, a projekat se trenutno suočava sa finansijskim poteškoćama i potreban mu je značajan uspeh na blagajnama da bi se probio. Prvobitno se i očekivalo da će budžet biti visok, ali stvarni troškovi su porasli jer su korišćeni pravi trkački automobili i poštovani su strogi sigurnosni propisi.

Slavni glumac je snimao u modifikovanoj verziji Formule 2 koja zaista vizuelno podseća na bolid Formule 1. Ovaj trkački automobil konstruisao je Mercedes.


Da bi pokrio neplanirane troškove, film bi trebalo da zaradi više od 750 miliona dolara na blagajnama širom sveta, što je vrlo teško čak i kada je reč o zvezdanom blokbasteru.

Film je još uvek u pretprodukciji, tako da konkretan datum objavljivanja nije poznat. Očekuje se da će biti gotov pre kraja 2024. ili početkom 2025. godine. Naziv ovog ostvarenja i dalje nije formalno određen, ali radni naziv glasi "Apex". Snima se za Apple TV i biće prikazan na striming servisu nakon ograničenog izdanja u bioskopu.



Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR