Glas Javnosti

KAKVE NAVIJAČICE: Pored njih bi svako dao gol (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Prosto ne možete skinutu pogled sa njih.

Sinoć smo mogli da ispratimo polufinale Kopa Amerike, gde su se surele fudbalska reprezentacija Argentine i fudbalska reprezentacija Kanade. Na tribinama sa strane Argentine smo mogli da primetimo dve prelepe devojke, koje su svim snagama navijale za svoje reprezentative.

Argentina se plasirala u finale Kopa Amerike, što znači da će Lionel Mesi imati još jednu priliku da sa "gaučosima" dođe do titule. Pobedom nad Kanadom od 2:0, Mesi se plasirao u svoje sedmo međunarodno finale sa Argentinom. Ovo je bio izuzetno važan korak ka potencijalnom osvajanju još jednog pehara za prvaka Južne Amerike, a navijači su sigurno odahnuli nakon ove pobede.


Šampion sveta je do pobede došao golovima sjajnog Hulijana Alvareza u 22. minutu, odnosno Lea Mesija u 51. minutu. Ova dva odlična igrača su se istakla svojim izuzetnim veštinama i doprinela su značajno trijumfu Argentine. Važno je istaći da je Mesi do sada imao izazovno takmičenje, ali je uspeo da se vrati nakon ozbiljne povrede i pokaže svoj kvalitet.

Argentina sada čeka pobednika meča Urugvaja i Kolumbije, a finale se igra 15. jula u Majamiju. Ovaj grad ima poseban značaj za Mesija, koji već uživa status legende u tom gradu. S obzirom na sve ovo, finale Kopa Amerike definitivno će biti događaj koji će privući pažnju širom sveta.



Glas javnosti/R01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR