Glas Javnosti

Stanojević ponovo trener Partizana

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Stanojević je i treći put postao trener crno-belih.

 Razlog zašto sam se vratio je što nisam završio započeti posao. Otišao sam i iz ovog ugla mislim da sam pogrešio. Kao svaki trener imam svoju ambiciju i izazov... Kada vas zove Partizan, morate da razmislite. Do pre nekoliko dana nisam imao predstavu da ću se vratiti. Nije mi bilo ni na kraj pameti - rekao je Stanojević.

Nastavio je u istom ritmu.

- Druga stvar je to da postoje u razgovorima da postoje uveravanja da ćemo biti pojačani u svim strukturama kluba i igračkom i rukovodoćenim, što je važno, da budemo na svim nivoima. Shvatio sam ozbiljnost Partizana da ide napred. Srećan sam, zato sam potpisao na tri godine, ne kao ranije, jer mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade i kažem, zato su tri godine i zato ovog puta idem do kraja. Idem do kraja, svi zajedno, nadam se sa što više navijača i nadam se u jednu tešku i pravu borbu.


Govorio je o promenama u klubu.

- Moram da kažem, ja sam trener, ne mogu da pričam o tome, u smislu da li su promene ili nešto tako, ja samo mogu da kažem da je nama potrebno pojačanje. Pojačanje u svakom smislu te reči, nadam se da sam bio jasan, iz tog razloga smo pričali o svemu, jer, znate kako, kad dolazite drugi put, svi hoćemo da se dignemo na viši nivo, ja sam napredovao u Turskoj, bolji sam nego što sam bio. Mi hoćemo da napredujemo, dobio sam uveravanja da će to ići i u pojačanjima, na svim nivoima, ja bih to tako formulisao, da ne budem pogrešno shvaćen, nisam ništa uslovljavao, pričali smo zajedno, to je moja želja. Dobio sam uverenja, to je bio jedan od tri razloga zašto sam se vratio, a inače vrlo važan faktor.

Prethodna dva mandata je dolazio u kritičnim situacijama.

- Naravno, imamo malo vremena, mesec dana je malo vremena da vidimo, zajedno smo sa direktorom pričao o tome, imamo neki plan, imamo jasno šta nam treba, videćemo u kom ćemo uspeti. Radimo punom parom, vreme je potrebno, u fudbalu vreme ne postoji, pogotovo u Partizanu, radimo svakodnevno u tome, radimo na dovođenju igrača, tako da smo 24 sata u tome. Biće brzo nekih rešenja.

Priznao je Stanojević da nije bio zadovoljan „nekim stvarima“ ranije u srpskom fudbalu, i da se tu ništa nije promenilo.


- Nisam ni sad zadovoljan situacijom. Ali, trener sam koji mora da radi svoj posao. Hajde da se ja fokusiram na ekipu i teren, samo na ono što je moje, to je najbolja i najvažnija stvar za trenera.

Otkrio je Stanojević i na kojim pozicijama su partizanu potrebna pojačanja.

- Tehnički, levi bek i pozadi bismo se malo pojačali. Klub ima dobrih ponuda za neke igrače, u odnosu na to pravimo tim.

Glas javnosti/ A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR