Glas Javnosti

Totenhem cepidlači oko transfera Kejna

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Bajern za Kejna nudi 110 miliona, ali Englezi traže 115 i stoga transfer može da propadne.

Hoće li Hari Kejn konačno promeniti klub i u 30. godini po prvi put napustiti Totenhem, neračunajući ranije pozajmice u Lejton, Milvol, Norič i Lester?! Transfer u Bajern iz Minhena delovao je realan, istina - deluje još uvek, ali evo zašto zapravo ubojiti Englez još nije pojačao nemačkog šampiona.

Sve se vrti oko para, naravno. A gazda Totenhema Danijel Levi sada se po ko zna koji put pokazao kao težak pregovarač. 


Dugo je Totenhem tražio 100 miliona evra za svog asa, pa kad je dobio povećao je sumu na 105 miliona. Bajern je i to prihvatio, a onda je cena porasla na 110 miliona. Potpuno je čudno da je klub iz Minhena prihvatio i tu novu "vrtešku" Totenhema, pa je pristao na transfer za 110 miliona, ali klub iz Londona sada traži 115 miliona evra. 

I dokle tako?!

U svemu ovome ispašta Hari Kejn. Koliko li se tek njemu zavrtelo u glavi od čitave ove zavrzlame? Cenkanje je počelo od 80 miliona, a došlo se do 110.000.000 evra.

Hoće li Bajern na kraju odustati od Kejna, a Totenhem ostati bez jakog obeštećenja - videćemo. Jedno je sigurno, sjajnom napadaču narednog leta ističe ugovor s klubom iz Londona, pa ako se ne proda ove godine - neće biti lako Danielu Levu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR