Glas Javnosti

ZVEZDIN PRVI KORAK KA POVRATKU U LIGU ŠAMPIONA: Milunovića menja Dragović - da, ONAJ Dragović! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Dragović je, narodski rečeno, okoreli navijač Crvene zvezde, i više puta je štoper reprezentacije Austrije istakao da bi voleo da obuče dres tima iz "Ljutice Bogdana". A to bi moglo da se ostvari već kroz koju nedelju.

Dragović nije u prvom planu u ekipi Bajera iz Leverkuzena pa je gotovo izvesno da će napustiti "farmaceute". Podjednako je, čini se, izvesno da će naredna ekipa u kojoj će igrati biti Crvena zvezda, jer je, prema saznanjima portala Maxbet Sport, prihvatio da dođe u Beograd. Jedino pitanje je - kada.

Naime, Dragović ima još šest meseci ugovora sa Bajerom, pa je pitanje da li će nemački velikan odlučiti da ga pusti šest meseci pre isteka. U prilog Zvezdi ide to što postoji mogućnost da Dragović dobije čiste papire, uzevši u obzir čitavu situaciju sa korona virusom. No, to zavisi isključivo od dobre volje nemačkog sastava. 

Druga opcija je da Zvezda plati obeštećenje, dok je treća da transfer bude realizovan na kraju sezone.

Dragović ima 29 godina, a u karijeri je nastupao za Bazel, Dinamo Kijev, Bajer i Lester. U karijeri je osvojio čak pet titula - tri sa Bazelom i dve sa Dinamom. 

 
(Izvor: Glas javnosti)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR