Glas Javnosti

SRAMOTA: Kukavučko ponašanje crnogorskog vaterpoliste

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Skandal u svetu vaterpola, koji ne bi smeo da prođe nekažnjeno! Duel Lige šampiona između Jadrana iz Herceg Novog i francuskog Marseja obeležila je teška povreda povremenog srpskog reprezentativca Vuka Milojevića, prouzrokovana nesportskim i sramnim ponašanjem Crnogorca Vladana Spajića.

On je naime od siline udarce polomio donju vilicu srpskom vaterpolisti i izbio mu tri zuba, što je nateralo Strahinju Rašovića da se oglasi i ukaže na sramno i skandalozno ponašanje, kakvom nije mesto u bazenu.

Zbog ozbiljnosti povrede jasno je da će Vuk Milojević morati da bude operisan, a zbog svega toga oglasio se Strahinja Rašović, član Radničkog iz Kragujevca i njegov reprezentativni saigrač.

„Bio sam žrtva nasilja tokom utakmice. Dokle god se ovakvo ponašanje toleriše, ovakve stvari će se dešavati. Kazna od jednog, dva ili tri meča suspenzije neće promeniti ponašanje i razmišljanje igrača. Verujem da igrači koji ugrožavaju nečiju karijeru treba da budu suspendovani bar na jednu sezonu. Vaterpolo jeste muški sport, igraju ga istinski šampioni i pravi sportisti. Kukavicama nije mesto u našem sportu. Stojim uz mog prijatelja i saigrača Vuka Milojevića“, napisao je Strahinja Rašović, osvajač zlata u Parizu sa Srbijom.

Glas javnosti /S04S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR