Glas Javnosti

DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ: KADA ZAVRŠI KOSOVO, VUČIĆ MUNJEVITO UVODI SRBIJU U NATO (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Anđelković konstatuje da je istovremeno na delu okupacija i veleizdaja KiM. On pozdravlja inicijativu Srba sa KiM da se formira narodni sud koji će suditi Vućiću zbog veleizdaje.

Predsednik Srbije pokušava da medijskim manipulacijama prikrije otvorenu izdaju KIM i prevođenje Srbije u NATO. Jedina brana protiv otvorene izdaje je narod koji neće da se odrekne KiM zbog ulaska u EU.

Jedini način odustajanja od politike izdaje nacionalnih i državnih initresa je prekid odonosa sa NATO. Vučić to neće učiniti jer njega i njegovu okolinu zapad ucenjuje zbog kriminala.

Srbija je pod Vučićevom lažokratijom postala banana republika u kojoj o izborima i drugim važnim pitanjima odlučuje američki ambasador. Opozicija je mogla da iskoristi strah vlasti od intervencije Evropske komisije i dobiti značajne ustupke za lokalne izbore. 

Anđelković objašnjava kako se sprovodi meka okupacija zapada u Srbiji i posledice takve politike. Anđelković upozorava da su takozvani pritisci kolektivnog zapada posledica izdajničkih sporazuma koje je Vučić potpisao ili se sa njima saglasio.

Rezolucija o Srebrenici po njegovom mišljenju za cilj ima skretanje pažnje sa  izdaje KiM.

Deo opozicije koji je pristao da izađe na lokalne izbore, poslušao je direktivu američkog ambasadora Hila.

Rusija je namenila Srbiji ulogu važnog saveznika na Balkanu, po završetku rata u Ukrajini, poručuje Anđelković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR