Glas Javnosti

GENERAL MITAR KOVAČ: U DOBRIM SAM ODNOSIMA SA SVIMA, OSIM SA NESTOROVIĆEM (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

General Mitar Kovač osuđuje kosovsku politiku vlasti i u ime Mi-glas iz naroda obećava da će u Skupštini biti pokrenuta inicijativa za referendum, Kosovo ili EU.

Kovač smatra da nema suštinske razlke između probriselske opozicije i vlasti jer se obe klanjaju zlatnom teletu EU. Zato je po njegovom mišljenju ponavljane izbora za Beograd najbolje rešenje.

Kupovinom Rafala vlast želi da u Francuskoj pronađe novog patrona nakon raskida sa Nemačkom. To je još jedan dokaz da vlast oličena u Aleksandru Vučiću budućnost Srbije vidi u ljubljenju skuta evroatlantskih neprijatelja među kojima se posebno ističe Francuska. Vlast već ima razrađen scenario ulaska u NATO, prvo KiM a potom i lomljenja Republike Srpske i nasilnog ulaska BIH u NATO.

Narod u srpskim zemljama i samoj Srbiji će izaći na ulice ukoliko vlast nastavi sa politikom puzećeg priznanja Kosova i ulaska u NATO, poručuje Kovač.

Republika Srpska će u slučaju izglasavanja rezolucije o genocidu u Srebrenici izaći iz BIH. Odlučnost naroda u RS da brani svoju slobodu sprečiće eventalnu nameru Vučića da trguje njenim interesima kako bi opstao na vlasti.

Kovač naglašava da će Mi-glas iz naroda pozvati ratne veterane i narod da se suprostave prodaji zgrade Generalštaba Amerikancima.

On optužuje Branimira Nestorovića da je vinovnik raspada Mi-glas iz naroda i da je uzeo novac koji mu ne pripada. Uprkos teškoj materijalnoj situaciji Mi-glas iz naroda učestvovaće na izobrima za skupštinu grada a njihov kandidat biće advokat Branko Pavlović.

Prijatno su iznenađeni entuzijazmom građana i članova koji i bez novca nastavljaju da rade na širenju stranačke mreže.

Analizirajući situaciju u Ukrajini, general Kovač predviđa poraz ukrajinske vojske a potom pregovore Rusije i SAD o novoj podeli interesnih sfera. Ovoga puta Ruska Federacija će biti u neuporedivo boljoj poziciji. Srbija se mora poput Republike Srpske okrenuti svojim prirodnim saveznicima na istoku ukoliko želi da bude na pobedničkoj strani istorije.

Kovač očekuje da će doći do smirivanja sukoba na Bliskom istoku. Izrael nije uspeo da porazi Hamas i neće rizikovati veliki sukob sa Iranom i njegovim proksijima.

Kovač smata da bi Skupština Srbije trebalo da pokrene inicijativu za izglasavanje rezolucije o genocidu nad Srbima u NDH. Takvu rezlouciju je trebalo doneti mnogo ranije, ali je sada poslednji trenutak da se to učini kao odgovor na nameru zemalja koje su počinile genocid nad srpskim narodom da ga proglase genocidnim, poručuje general Mitar Kovač, poslanik grupe gađana MI-glas iz naroda.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR