Glas Javnosti

VELEIZDAJA SRPSKOG NARODA

Društvo
Autor: Glas javnosti

SAOPŠTENJE UG "I Mi Se Pitamo Petrovac"

UG "I mi se pitamo za opštinu Petrovac na Mlavi" saopštava da je u toku skandalozna VELEIZDAJA epskih razmera vladajućeg režima na čelu sa najvećim uništiteljem Srbije u istoriji.

Obaveštavamo javnost Srbije da je kineska kompanija Zi Djin dana 28.06.2024. godine podnela katastru zahtev za uknjižbu nad celokupnom teritorijom rudnika u Majdanpeku na parceli 1257/11 u površini od 3 219 791 m2, suprotno Ustavu, svim zakonskim i podzakonskim aktima Republike Srbije i uz blagoslov režima.





 
Naše udruženje izražava ogorčenje zbog ćutanja svih političkih stranaka, organizacija i pojedinaca koji se navodno protive ovakvom razvoju dogadjaja, a nisu našli za shodno da se oglase ovim povodom. Eventualni pokušaj opravdanja da možda nisu znali da se ovo priprema i da je zahtev podnet, ne može se prihvatiti iz razloga jer onaj koga opstanak istočne Srbije i zaštita od predatora tipa Zi Djin zaista zanima, jednostavno mora pratiti svaki korak u konkretnom pravcu.

UG "I mi se pitamo za opštinu Petrovac na Mlavi" poziva sve zainteresovane organizacije i pojedince na sveopšti otpor pomenutom načinu otimanja srpskih resursa na teritoriji cele države i protiv zagadjenja životne sredine
Molimo sve da ovo naše saopštenje dele dalje kako bi se javnost upoznala sa pokušajem otudjenja više desetina miliona m2 rudnika strancima


 
Kako radimo, tako neka nam i bude

INFORMATIVNA SLUŽBA UG "I mi se pitamo za opštinu Petrovac na Mlavi"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR