Sa velikim strpljenjem zaposleni i vlasnik pekare Dragan Lazić pripremili su tri džinovske lepinje čiji je prečnik bio oko metar.
- Nakon što se ispeče lepinja na nju se stavlja kajmak, pa jaja i onda se noževima meša ta smesa po njoj. Bitno je da se sve dobro umuti, a zatim ide u peć na bukova drva da se peče. Kada se ispeče zaliva se pretopom – ne kriju recept u pekari.
Svake godine, a ovo je deveta kako spremaju svoj specijalitet, gledaju da "lepinje sa sve" budu što ukusnije,
- Ne gledamo koliko ima kajmaka, jaja i ostalog, nego da svake godine bude što ukusnija. Nadamo se da taj cilj ispunjavamo, a pokazatelj nam je i to što mnogi dolaze na Žestival i sačekaju nas kada iznesemo lepinju. Sve tri lepinje nestanu za 5 minuta, a brzo nestane i ovih 200 malih lepinja koje obično spremimo pride – kaže majstor Dragan.
I ovoga puta nestale su za pet minuta!