Glas Javnosti

Međunarodni salon automobila i motocikala u Beogradu počinje 20. marta

Društvo
Autor: Glas javnosti

Beogradski sajam objavio je u svom kalendaru manifestacija za 2025. godinu da će se 56. Međunarodni salon automobila održati narednog proleća u Beogradu, u tradicionalnom terminu, od 20. do 26. marta 2025. godine.

Posle neizvesnosti zbog najavljenog preseljenja Beogradskog sajma sa obala Save, ovo je prva najava da će se Salon automobila ipak održati naredne godine na starom mestu i u tradicionalnom terminu. Tako će izložbene hale ponovo oživeti poslednje krajem marta, što je višedecenijski termin beogradskog salona u kalendaru međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila OICA.

Istovremeno, uporedo sa sajmom automobila biće organizovan i 17. po redu Motopassion, sajamski nastup koji obuhvata motocikle i prateću opremu.

Međutim, potreban je konačni dogovor sa uvoznicama automobila, motocikala i opreme, s obzirom da je Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova suorganizator ove manifestacije. Kako pripreme za prolećni Salon započinju već krajem godine, očekuje se da će u narednom period biti poznati sve detalji u vezi sa organizacijom i nastupom izlagača.

Glas javnosti/ A05S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR