Glas Javnosti

NIKAD VIĐENA SCENA U 'POTERI': Tragač je ustao i APLAUDIRAO takmičarima koji su osvojili OGROMNU SUMU

Društvo
Autor: Glas javnosti

U popularnom kvizu ''Potera'' koji se emituje na RTS dogodila se scena koja nije viđena do sada. Igrači su pokazali neverovatno znanje i stigli do sume od 1.080.000 dinara.

Ovaj četverac činili su Arsenije, student ekonomije, Bojan, takođe student ekonomije, Siniša, student istorije i Darko, profesor informatike.

Svi su pokazali veliko znanje, a posebno se istakao Siniša, koji je ekipu i doveo do tako visokog iznosa. On je osvojio 700.000 dinara. Već na samom početku njegovog učešća, znali smo da poseduje veliko znanje. U prvom delu kviza došao je do čak 12 tačnih odgovora, pa je i kod samog voditelja izazvao oduševljenje. Onda mu je mladi tragač Žarko ponudio sumu od 700.000 koju je mladi student istorije i prihvatio, a uz samo jedan pogrešan odgovor i osvojio.

Do kraja emisije ostali su svi takmičari. Ponovo pokazali veliko znanje, tada udruženim snagama i odgovorili tačno na još 23 pitanja.

Na kraju emisije tragač Žarko Stevanović, kao i voditelj "Potere" pozdravili su ih gromoglasnim aplauzom, ističući da se ovako nešto nije dogodilo u istoriji ovog kviza.

(Glas javnosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR