Glas Javnosti

SRBIJA BRUJI O BRUCI MINISTRA TOME MONE: Dva jaja mogu ceo dan držati čoveka sitim! NI STIDA, NI OBRAZA! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tomislav Momirović se bruka!

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović nema ni stida ni obraza!

Ponovo je izveo računicu koja nikako nema smisla i vređa građane Srbije.

Naime, dok je govorio o cenama namirnica u okviru akcije "Najbolja cena", Momirović se dotakao i toga kako će samo dva jajeta u vrednosti od 22 dinara zasititi čoveka, kao i da je to "u nutritivno kvalitativnom smislu stvarno perfektan obrok".

„Dozvolite, jaje je 11 dinara. Pazite, obrok od 22 dinara je, pa mislim, obrok koji može da drži čoveka ceo dan sitim“, izjavio je ministar trgovine.


Međutim, ministar Momirović se nije zaustavio na tome, već je dodao da ne želi da kaže da „ljudi žive sa dva jaja dnevno, ali u nutritivno kvalitativnom smislu, to je stvarno perfektan obrok“.

Podsetimo, Momirović je u više navrata promovisao akciju „Najbolja cena“ i tom prilikom izneo niz neistina, uz neizbežno etiketiranje i napade na medije.

Tako je ministar Momirović već jednom izjavio da je do sada jaja po komadu plaćao 20 dinara, ali su mu rekli da koštaju zapravo 15.


Ja sam do sada jaja plaćao uvek 20 dinara i onda kada su mi rekli da je jaje 15 dinara i da ga spuštaju na 12 dinara, ja sam se malo zbunio“, rekao je Momirović tokom gostovanje na Hepiju, uz poruku „Svi u markete“.

Akcija “Najbolja cena” zvanično je počela 1. septembra, a kako je predstavio premijer Miloš Vučević, do kraja oktobra će biti sniženo oko 700 proizvoda iz 81 grupe namirnica.


Glas javnosti/N01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR