Glas Javnosti

VREMENSKA PROGNOZA: Ujutro minus i magla, popodne i do 16 stepeni, a evo kakvo će vreme biti u novogodišnjoj noći

Društvo
Autor: Glas javnosti

Danas najniža temperatura od -3 do 4 °S, a najviša od 10 do 16 °S

Republički hidrometeorološki zavod najavio je za ujutro ponegde slab mraz, a u nizijama, po kotlinama i dolinama reka nisku oblačnost ili maglu, koja će se ponegde zadržati i pre podne.

Tokom dana pretežno sunčano ili malo oblačno i natprosečno toplo. Vetar slab do umeren, južnih smerova, u južnim predelima zapadni. Najniža temperatura od -3 do 4 °C, a najviša od 10 do 16 °C. Tokom noći u nizijama, po kotlinama
i duž rečnih tokova ponovo formiranje magle ili niske oblačnosti.

glas javnosti ilustracija
FOTO: printscreen

U subotu ujutro po kotlinama i dolinama reka magla. Tokom dana prolazno naoblačenje, ali će se zadržati uglavnom suvo, na severu Srbije tek ponegde je moguće slaba kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 6 °S, a najviša od 8 do 16 °S.

U nedelju 31. decembra suvo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 6 °C, a najviša od 9 do 15 °C.

U novogodišnjoj noći suvo uz umereno naoblačenje i sa temperaturom od 0 °C na jugu Srbije do 7 °C u Beogradu.
Pred jutro, na severu Vojvodine, ponegde se očekuje kiša.

Prvog dana 2024. godine umereno do potpuno oblačno i u većini krajeva suvo, samo u Vojvodini, mestimično sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne u Vojvodini u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 8 °C, a najviša od 10 do 16 °C.

Prema prognozi do 6. januara, umereno do potpuno oblačno, u utorak na severu suvo, a u ostalim krajevima ponegde sa slabom kišom i to uglavnom u prvom delu dana. Od srede ponovo mestimično kiša, na visokim planinama sa slabim snegom.

Glas javnosti / O10S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR