Glas Javnosti

NASILJE U ZEMUNU: Muškarac šamarao, davio i seksualno uznemiravao radnicu kladionice

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sumnja se da je D. J. (33) izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, polno uznemiravanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci stanice Zemun doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenog D. J. (33) zbog sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, polno uznemiravanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Uhapšenom se stavlja na teret da je ova krivična dela izvršio 9. jula u kladionici u Zemunu kada je, pod dejstvom 2,49 promila alkohola u krvi, radnicu u kladionici najpre vređao, šamarao, davio rukama i polno uznemiravao. Na mesto događaja su došli policajci sa namerom da liše slobode okrivljenog koji je prilikom intervencije bio agresivan, oglušio se o naređenja policajaca i naneo policajcu laku telesnu povredu.


Pred javnim tužiocem okrivljeni je rekao da se ne seća događaja, a nakon video snimka je izjavio da ga je sramota i da želi da se izvini radnici kladionice.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi okrivljeni ometati krivični postupak uticanjem na svedoke.


Glas javnosti/T02S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR