Glas Javnosti

OVO JE PREDRAG KOG JE SIN UBIO U KNJAŽEVCU: Žena ga ostavila, on se razboleo i ostao bez posla (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksa Milojević (22) uhapšen je nakon što je u kući u Knjaževcu ubio svog oca Predraga, babu Sarajevku i dedu Miloša.

Posle zločina počinjenog puškom svog dede Miloša, Aleksa je mirno sačekao policiju koja ga je privela. Očekuje se da danas popodne Milojević bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Aleksinu porodicu meštani Knjaževca opisuju kao mirnu i vrednu, nikada nije bilo nikakvih problema, niti prijava za nasilje u porodici. Baba Sarajevka i deda Miloš su imetak stekli u inostranstvu i izdržavali su se od penzije. Oboje su bili teško bolesni, kao njegov otac Predrag.

Tu informaciju je juče potvrdio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekavši da je Aleksa potom policiji kazao da nije mogao više da se stara o njima.

„Rekao mi je da su deda i baba u sobi, a tata u hodniku“: Aleksa (22) je hicima iz puške ubio tri člana porodice, a onda sa prestravljenim komšijama mirno sačekao policiju

Deda je bio nepokretan, dok su otac i baba bili teško bolesni, a po priči meštana gajio ga je otac, nakon što ga je kao malog majka napustila i preudala se.


Aleksa Milojević (Foto: Privatna arhiva)

Kako se moglo čuti u Knjaževcu, Aleksin otac je imao firmu za PVC stolariju, koju je navodno zatvorio nakon što se razboleo.

Buran razvod, Aleksa pripao ocu

„Otac mu se ranije šlogirao, a deda je bio nepokretan, dok je baba imala problema sa srcem. Inače, Aleksini roditelji su se odavno razveli, a majka je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom“, pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

„Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica“.

Aleksa je juče priveden na licu mesta i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.


Glas javnosti/N07S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR