Glas Javnosti

PAO SERIJSKI LOPOV SA ČUKARICE: Pljačkao automobile, uzimao novac, dokumenta, alat, akumulatore i cd plejere…

Hronika
Autor: Glas javnosti

Beogradska policija  rasvetlila je 17 krivičnih dela počinjenih na teritoriji Čukarice i pronašli osumnjičenog muškarca (46) koji se teretu za seriju teških krađa.

Osumnjičenom četrdesetšestogodišnjaku se na teret stavlja da je na teritoriji Čukarice od januara do maja ove godine učinio 14 krivičnih teških krađa i krađa jer je, kako se cveruje, iz više automobila krao novac, dokumenta, alat, akumulatore i cd plejere, mnavodi se u saopštenju MUP-a.,

Kako se sumnja on je u aprilu ove godine na Čukarici podesnim predmetom otvorio vrata „fijat punta“, startovao i odvezao vozilo, koje je koristio nekoliko dana.

Pošto je, kako se sumnja, iz kola ukrao kasetofon, automobil je ostavio na parkingu. Automobil je potom pronađen i vraćen vlasniku.

Isti muškarac se sumnjiči i da je na Čukarici, tokom aprila ove godine, uz pretnju nožem radnicima, iz kombija jednog preduzeća ukrao novac, te se tereti i za razbojničku krađu.

 

Postoje osnovi sumnje da su juče muškarac (34) i on iz kombija „pežo bokser“ na teritoriji Rakovice ukrali više replika pištolja, pušaka i drugih rekvizita koje se koriste za scensko snimanje, zbog čega se obojica terete za krivično delo teška krađa.

Policijski službenici su zatekli osumnjičenog na mestu suvozača u automobilu „golf 3“, različitih tablica, kojim je upravljao osumnjičeni muškarac (34), kod kojeg je policija pronašla kesicu praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, a ispod njegovog sedišta i repliku pištolja.

Pretresom stana u kojem osumnjičeni 46-godišnjak neprijavljeno boravi, policija je pronašla predmete koji potiču iz izvršenja krivičnih dela.

Protiv osumnjičenih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Glas javnosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR