Glas Javnosti

Šesti dan potrage za mladim Leskovčaninom nestalim na Kipru, poneo samo telefon i pasoš

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpski državljanin Aleksandar Gligorijević nestao je na Kipru 26. jula, nakon što je izašao iz hostela u kom je odsedao u Aja Napi.

Njegova porodica je poslednji put kontaktirala sa njim 24. jula, a recepcionar hostela kazao je da je dva dana kasnije izašao u večernjim satima i više se nije vratio.

Aleksandar Gligorijević otputovao je na odmor na Kipar u četvrtak, 18. jula. Na putovanje je otišao sam i prema nezvaničnim informacijama, planirao je da kampuje na tom ostrvu. Međutim, predomislio se i odlučio da odsedne u jednom hostelu u Aja Napi. Tokom svog boravka na Kipru sastao se sa jednim prijateljem, koji je na svom Fejsbuk profilu objasnio kako je tog dana Gligorijević izgledao potpuno normalno i srećno.

Foto: Aleksandar Gligorijević, printscreen društvene mreže

„Poslednji put sam razgovarao sa njim u nedelju 21. jula, preko Vacapa, nakon čega je Aleksandar došao u bar u kom radim“, napisao je Aleksandrov prijatelj na svom Fejsbuk profilu. Potom ga je, kako je naveo, 28. jula kontaktirala Aleksandrova majka iz Srbije, rekavši kako se Aleksandar nije vratio u Srbiju, a ona ne može da ga dobije jer mu je telefon isključen, a na društvenim mrežama ne odgovara na poruke.

„Kada je poslednji put razgovarala sa njim, Aleksandar ju je obavestio da se prehladio i da ima nekakav virus. Od tog poziva u sredu njegov telefon je nedostupan, zbog čega se porodica zabrinula“, navodi prijatelj.

Aleksandrov prijatelj koji se trudi da na Kipru prikupi što više informacija o njegovom kretanju razgovarao je i sa zaposlenima u hostelu u kom je odseo.

Recepcionar mu je kazao da je Aleksandar 26. jula u večernjim satima izašao u provod.

Nakon što se nije vratio, a porodica prijavila njegov nestanak, taj hostel je obišla i policija koja je prikupila sve raspoložive informacije.

Njegove stvari, koje su ostale u hostelu, od 29. jula se nalaze u policiji, objasnio je ovaj mladić.

Gligorijević je sve ostavio u sobi, a sa sobom je poneo samo telefon i pasoš.

Glas javnosti/N07S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR