Glas Javnosti

STRAŠNO! ZLOSTAVLJAO I POKUŠAO DA UBIJE SINA, oglasilo se tužilaštvo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu gde je potvrđeno da je B.K. zlostavljao sina i pokušao da ga ubije.

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu gde je za „Blic“ potvrđeno da je B.K. zlostavljao sina i pokušao da ga ubije.

„B.K. će biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva člana porodice kog je prethodno zlostavljao. Policija mu je u smislu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici izrekla hitne mere zabrane pristupa i komuniciranja sa žrtvom ali i svim drugim članovima porodice“, kažu u Višem javnom tužilaštvu.

Nije precizirano na koji je način B.K. zlostavljao svog sina a za krivično delo za koje je osumnjičen prema članu 114, stav 1. tačka 10 u vezi sa članom 30 Krivičnog zakonika, priprećena mu je kazna zatvora u trajanju od 10 i više godina zatvora.

Podsetimo, B.K. je određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu dok je njegov sin A.K. pušten na kućno lečenje.

„U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent A. K. (43) koji je u trenutku prijema svestan, orijentisan komunikativan i hemodinamski stabilan. Pacijent je primljen sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rane pacijent se stabilnog stanja otpušta na dalje kućno lečenje“, rekli su za „Blic“ nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR