Glas Javnosti

UHAPŠENA TROJICA MLADIĆA: Vozili pod dejstvom ALKOHOLA, DROGE I BEZ VOZAČKE DOZVOLE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici policije su proteklih dana u više navrata uhapsili nekoliko muškaraca koji su vozili pod dejstvom narkotika i u pijanom stanju.

U Beogradu su policajci i sinoć imali pune ruke posla. 

Oko 21.30 časova kod uključenja na auto-put Beograd-Šid  oni su zaustavili automobil marke "reno laguna" kojim je upravljao dvadesettrogodišnji muškarac.

Iz saobraćaja su isključena i  trojica vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

Daljom kontrolom utvrđeno je da jevozač  pozitivan na kanabis, kao i da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jedu kategoriju vozila.

 

Bez vozačke dozvole "renoom" je upravljao i dvadesetdvogodišnji muškarac koga su noćas sat posle ponoći „presretači“ zaustavili na auto-putu Beograd-Šid dok je vozio brzinom od 116,4 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i kanabis. Iz saobraćaja je noćas oko 2.30 časova isključen devetnaestogodišnji vozač "fijata" koga su saobraćajni policajci zaustavili u Juhorskoj ulici na Paliluli.

On je, takođe, upravljao vozilom bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa.

(Glas javnosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR