Glas Javnosti

DOLE RUSKI CAR - ŽIVEO CAR LENJIN

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Dvadeset vekova Jevreji  traže privremenu  domovina  dok ne nađu staru.

SSSR država Jevreja i Rusa


Dvadeseti vek je vek dominacije Jevreja. Dvadeset vekova su Jevreji sanjali da se uzdignu iznad katolika Pape i protestanta Martina Lutera. Pravoslavni svet nije nikada bio ozbiljna prepreka deci Davida. Papu i Lutera su pregazili tiho,  uz gubitke teške i uz sudbu kletu, ali su  čekali, čekali i dočekali da im Papa Rimski ljubi ruku u Vatikanu.

Sa pravoslavljem je išlo teže ali  burnije. Imali su Jevreji veliku pomoć katoličkih moćnika i ma koliko su bili  ljuti  protivnici, bili su saveznici  kad je pravoslavlje u pitanju. Istinski verujući u sveto pismo, devojački zaljubljeni u svevišnjeg Gospoda Boga, slovenski svet nije osetio kako mu se u pravoslavne gaće zavlače stidne vaši, u narodu  zvane – picajzle. 

Devetnaesti vek je u zapadnoj Evropi i Americi bio vek grupisanja moći. Feudalne gazde su pukle načisto, a u liberalnu ekonomiju su umarširali Jevreji i na fini način postali nevidljiva sila broj 1.  Prave gazde su postali Rotšildi i  Rokfeleri, a ideolog bez konkurencije - Mojsej Mordehaj Levi, zvani - Karlo Marks. 

Amerika i Evropa su  „tiho pali“. Ujedinjena snaga jevrejska i latinska - anglosaksonska volja za moć ujedinili su lukavost i mitraljeze i nagrnuli na  usnulu carsku Rusiju. Mekani Car Aleksandar Drugi  je poverovao slatkim rečima Latina i Germana  i potrčao za  jevrejskim parama ... Fini neki Car. Duša od čoveka. U stvari, bio je duša od čoveka dok ga mitraljeski rafali nisu poslali Svetom Petru po savet.  Šta je Bogu  zgrešio? Ubiše ga oni kojima je pomogao da se uvuku u realnu rusku vlast : Englezi i Jevreji.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Lenjin čisti zemlju

Naslednik carevine Aleksandar Treći nije ponovio naivnost oca, ali ni surovost Ivana Groznog i umro je ne dočekavši pad  svoje carevine. Masoni i demokratija su žestoko kaznili Rusiju i Cara Nikolaja Drugog .  Dvadeseti vek je bio vek stradanja Rusije i ruskog naroda. Sve valjano je pobijeno, proterano, ukaljano fekalijama aktuelne istorije. 

Dođoše neki ljudi koji se nazvaše – komunisti! Osveta je njihova muzika, osveta Rusiji koja ih je primila u svoju spavaću sobu kad su ih zapadni narodi deflorisali mitraljezima, a oni se svetili ruskom narodu – srpom i čekićem.

Stotinu i pedeset miliona ruskog naroda je šapatom postalo roblje. Jevreji, Litovci, Jermeni, Tatari, Nemci... Svi su se nazvali Rusima što evropskim narodima nije smetalo da pričaju o demokratiji. 

Kako su vladali Rusijom najbolje govori „oktobarska revolucija“ i nešto kasnije „crveni teror“. Dvadeset miliona ruskih grobova sa krstom pravoslavnim. 

Dvadeset godina su Rusi - nerusi vladali državom SSSR . Pomirenje  starosedelačkog naroda i  mondijalističke  belosvetske vlasti je nastalo tek napadom Hitlera 1941. godine.  Adolf Hitler  miri Ruse,  Jevreje, Gruzine i  Kavkaske  muslimane . Bože milostivi: Hitler- dobročinitelj.

 Rusi i Jevreji u boljševičkoj  vlasti


Sa retkim izuzecima, ruski narod je uvek i svuda bio bezuslovno osuđivan za „antisemitizam“. Retko ko je na zapadu Evrope smatrao da je potrebno pronaći uzrok te  pojave ako ga je bilo. Naravno, nesklad u rusko-jevrejskim odnosima ne može se poreći niti prećutati. Međusobno nepoverenje postojali su od same pojave Jevreja među autohtonim ruskim stanovništvom Rusije, velikorusije , malorusije-ukrajine i Belorusije.

Istorijske istine radi, moramo  znati da su 153 od 193 rukovodećih položaja u Lenjinovoj vladi zauzimali Jevreji. Ovo nije ni dobro ni loše, ovo je ruska  priča. Ne daj Bože da bilo ko iz ove činjenice izvuče bilo kakve antisemitske ili rusofobične zaključke. Ali, moramo znati istoriju.



Istorija Jevreja  u Rusiji nije ni najmanje prosta.  Kako da jednostavno  opišemo nešto što traži mnogo znanja da objasni šta je to boljevičko jevrejstvo i savremeno jevrejstvo Evrope i Amerike. 

Pitanje: Ima li jevrejske vlasti u Americi ? Ima, ima, kako da ne, samo se to na Floridi  zove – duboka država! 

Nije na portalu Glas Javnosti da donosi sudove i traži krivca u sudaru jevrejske filozofije i ostatka sveta. Tokom  dve hiljade godina u rasejanju, brojčano različite grupe Jevreja živele su u različitim zemljama i među različitim narodima, u različitim vremenskim periodima. I uvek, gde god su se Jevreji pojavljivali, sa njima je dolazio i sukob između njih i autohtonog stanovništva. Zašto, ko je više, a ko manje kriv?

Sve se to naziva antisemitizmom, pripisivanjem inicijative svim nejevrejima u SSSR-u i prikazivanjem Jevreja kao nastradalom stranom. Svi su krivi, samo ne Jevreji, koji su uvek u svemu u pravu...” Pojavilo se „jevrejsko pitanje” ili „judeofobija” – ono što se od sredine 19. veka nazivalo „antisemitizmom”

Nemajući dovoljno erudicije da damo svoj sud o ovim pitanjima, iscrpan odgovor na to pitanje , manimo se suda. Ograničimo  se samo na opis činjenica i događaja koji su se odigrali.
Pitanje : Da li  sme neko   komunističku Rusiju da nazove Antisemitskom kad su  na vlasti bili manje-više Jevreji ? Da li neko sme da nazove Ameriku  antisemitskom državom  kad  je dobar deo vlasti i moći u rukama –duboke države, tj građana jevrejske nacionalnosti ?

Ruski Jevreji u vlasti (skraćen spisak)


JEVREJI u državnim institucijama i Centralnom komitetu

1. Predsednik Saveta narodnih komesara – Uljanov (Lenjin). Ruski.
2. Komesar inostranih poslova – Čičerin. Ruski.
3. Komesar za nacionalnosti – Džugašvili (Staljin). Gruzin. 
4. Predsednik Vrhovnog ekonomskog saveta - Lurie (Larin). Jevrejin.
5. Komesar za restauraciju – Šlihter. Jevrejin.
6. Komesar za poljoprivredu – Protijan. Jermenin.
7. Poverenik Državne službe za reviziju – Lander. Jevrejin.
8. Komesar vojske i mornarice – Bronštajn (Trocki). Jevrejin.
9. Poverenik javnih zemljišta – Kaufman. Jevrejin.
10. Poverenik javnih radova – Šmit. Jevrejin.
11. Poverenik javnih nabavki - E. Lilina (Knigisen). Jevrejin.
12. Komesar narodnog obrazovanja – Lunačarski. Ruski. (oženjen Jevrejkom Rosenel)
13. Komesar za vere – Špicberg. Jevrejin.
14. Narodni komesar – Apfelbaum (Zinovjev). Jevrejin.
15. Poverenik javne higijene – Anvelt. Jevrejin.
16. Komesar za finansije – Gukovski. Jevrejin.
17. Komesar za štampu – Koen (Volodarski). Jevrejin.
19. Komesar za pravosuđe – Štajnberg. Jevrejin.


VOJNI KOMISIJAT
1. Komesar vojske i mornarice – Bronštajn (Trocki). Jevrejin.
2. Predsednik revolucionarnog štaba Severne armije – Fišman. Jevrejin.
3. komesar vojno-sudske 12. armije – Romm. Jevrejin.
4. Politički komesar 12. armije – Mejčik. Jevrejin.
5. politički komesar štaba 4. armije – Livenson. Jevrejin.
6. Predsednik Veća armija Zapadnog fronta – Pozern. Jevrejin.
7. Politički komesar Moskovskog vojnog okruga – Gubelman. Jevrejin.
8. Politički komesar Vitebskog vojnog okruga – Deib. letonac.
9. Komesar vojnih rekvizicija grada Slucka – Kalmanovič. Jevrejin.
10. Politički komesar Samarske divizije – Bekman. Jevrejin.
11. Vojni komesar iste divizije – Gluzman. Jevrejin.
12. Komesar rekvizicionog odreda Moskovskog okruga – Zuzmanovič. Jevrejin.
13. Predsednik Glavnog moskovskog vojnog saveta – Bronštajn (Trocki). Jevrejin

KOMISIJAT UNUTRAŠNjIH POSLOVA (tj. za izvršenja)
1. Narodni komesar – Apfelbaum (Zinovjev). Jevrejin.
2. Njegov pomoćnik je šef Vanredne komisije - Radomislski (Uritski). Jevrejin.
3. Šef propagande - Goldenrudin. Jevrejin.
4. Predsednik ekonomske komisije Petrogradske komune – Ender. Jevrejin.
5. Zamenik predsednika komisije za higijenu – Rudin. Jevrejin.
6. Komesar za evakuaciju izbeglica – Finigštajn. Jevrejin.
7. Njegov pomoćnik je Abraham Starch. Jevrejin.
8. Komesar Petrogradske štampe – Volodarski. Jevrejin.
9. Komesar Moskovske štampe – Krasikov. Jevrejin.
10. komesar petrogradske policije – Fojerman. Jevrejin.
11. Šef Pres biroa – Martinson. Jevrejin.
12. Moskovski komesar javne bezbednosti – Rozental. Jevrejin.

Sad je, valjda, nešto jasnije. Nije moguće da Rusi mrze Jevreje kad je gotovo sva vlast bila u rukama Jevreja. Od Lenjina, preko Staljina do Gorbačova i Putina Rusijom vedre i oblače "razne mafije", od jevrejske pa do kavkazke i međunarodne . Jedino čistokrvnih Rusa nema u operativnoj mafiji . Ima ih u politici ali je  vlast  u rukama onog  sa parama, a to su pre svega bankari i fabrikanti. Ruski  momci su  kraljevi poljana, kolhoza i treće smene u fabrici sode bikarbone. Momci iz provincije kupuju devojci jedan karanfil, a nepismeni  džigiti sa Kavkaza, sa pištoljem oko vrata, na sastanak donose po dve litre francuskog mirisa. Jevrejski momci se šetaju po ulicama Monte Karla, Londona i Beograda na vodi sa "plavušama plave krvi" i gledaju tenis, ako igra neki brat Abraham.


Kad ovo sagledamo, nije fer da se Rusi nazivaju antisemitima. Nije nužda ni Jevrejima da traže  zemlju gde bi se nastanili u slučaju velike nužde. Rusija nije obećana zemlja, Rusija je Jevrejska zemlja.

Jevrejima se isplati da se uvek malo žale, da vide antisemitizam tamo gde ga nema. Tako žive Jevreji, takav im imidž. Uvek u treningu, uvek spremni da brzo reaguju i uvek su u formi. Jevreji su sve ono što Rusi i Srbi nisu. Jevreji vole da se žale i od toga prave kapital. Srbi se samo žale.

Korišćeni su materijali iz knjige Andreja Dikija „Jevreji u Rusiji i SSSR-u” (objavljene u Njujorku 1967. godine).Dodajmo da je publicista Diki bio žestoki antikomunist, beli emigrant.

PS: Pisac teksta nije  siguran u tačnost svih spiskova. Naravno, sve nacionalnosti su bili članovi boljševičke i komunističke partije.Obratili smo pažnju samo na rukovodeće kadrove pre svega jevrejske nacionalnosti. 

Sutra:
Dokle su Jevreji došli u odabiru moguće rezervne domovine. 

Objavljujemo ponovo "operaciju Mojsije". Gledajte sutra.

Pripremio Šone Ninin

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR