Glas Javnosti

Jevrejske žene vole pesak (EKSPLICITAN FOTO)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Lako je jevrejskim lepoticama da poziraju i vode ljubav u prirodi, na pesku i u slanoj vodi "Mrtvog mora" kad tamo- nema komaraca!

Danas ne pričamo o ratu Izraela sa borcima Palestine. Danas pričamo o jevrejsko- jevrejskom ratu savremenih žena sa ženama iz srednjeg veka.

Izrael je vruća zemlja sa mnogo vrućih žena koje lepotom osvajaju slobodan svet. Lepe, seksipilne i željne ljubavi, jevrejske cure mole Boga da ih ne uda za tvrdog nacionalistu iz redova Hasida.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Gal Gadot


IZVOR: Ustupljena fotografija / Bar Rafaili


IZVOR: Ustupljena fotografija / Bruk Čarve

Ne postoji jedan tip Izraelke. Slike koje nam se pojavljuju pred očima čine šareni kaleidoskop, u kome su tamnopute dame etiopskog porekla, bistre tamnopute žene Sefarda, bele, crvenokose i svetle puti, pomešane kosom predstavnica grupe Aškenaza – doseljenicima iz Evrope. Izrael je - bliskoistočni lonac za kuvanje u kome se mešaju skoro sve rase, kulture i religije u procesu stvaranja nove izraelske nacije. Samo po sebi, etničko poreklo Jevreja određuje početne fizičke karakteristike – boju kože i kose, crte lica i konstituciju. Konačni izgled formiraju odeća, frizura i držanje, koji zavise od - društvene grupe kojoj žena pripada.

Kako se religiozni Jevreji oblače


Bez obzira na vremenske prilike (da podsetimo da je veći deo godine temperatura vazduha u Izraelu oko 30-35 stepeni Celzijusa), religiozni muškarci i žene uvek nose potpuno pokrivajuću odeću. Za žene su to dugačke suknje ispod kolena, (ni u kom slučaju pantalone), uvek hulahopke, često bele iz nekog razloga, uvek dugi rukavi koji pokrivaju lakat, cipele - bez štikle ili niske potpetice. Udate žene moraju da nose maramu za glavu.

Tužno je videti mlade tinejdžerke koje nose takvu odeću. Njihov mladalački šarm se gasi dosadnim bojama i stilovima. Ali ponekad... ponekad tako lepe, ponosne biblijske lepotice sa isklesanim licima ispod vezanih marama, sa tankim, visokim telom , svojim dugim suknjama graciozno brišu lokalnu uličnu prašinu! U Tel Avivu nije teško upoznati lepe, negovane, moderno i sa ukusom obučene mlade devojke i žene. Nešto su gore stvari sa starosnom kategorijom 40+.

Tokom vekova, Jevrejke su smatrane vernim suprugama i brižnim majkama. Istovremeno, u njihovom liku uvek postoji neka misterija i tuga, po čemu se izdvajaju od drugih žena. Sticajem okolnosti, Jevreji su se naselili na različitim kontinentima, zbog čega Jevrejke izgledaju tako raznoliko. Među njima su brinete, plavuše, vlasnice crvenih lokni. Boja očiju takođe može biti različita - od tamno smeđe do plave. Izgled jevrejske žene može imati crte bliske arapskim ili mediteranskim narodima - tamna, kovrdžava, gusta kosa, izduženo lice, velike oči.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Daniel Lojd


IZVOR: Ustupljena fotografija / Eva Grin


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ibar Lavi


IZVOR: Ustupljena fotografija / Irina Šejk


IZVOR: Ustupljena fotografija / Jiutiš Aunau


IZVOR: Ustupljena fotografija / Marijana Davalos


IZVOR: Ustupljena fotografija / Merilin Monro


IZVOR: Ustupljena fotografija / Mila Kunis


IZVOR: Ustupljena fotografija / Džordan Karvel


IZVOR: Ustupljena fotografija / Selma Hajek

Ako među rođacima devojaka postoje predstavnici drugih naroda, to dodaje zanimljive nijanse izgledu jevrejki. Na rang listi najlepših žena na planeti mogu se naći Jevrejke iz različitih zemalja, različitih profesija i tradicija . U katalogu najlepših Jevrejki sveta su bile izraelske manekenke, pevačice, pobednice takmičenja za lepotu, kao i glumice iz SAD, Kanade, Velike Britanije i Rusije.

Predlažemo da se upoznate sa izborom urednika Glasa Javnosti.


IZVOR: Ustupljena fotografija / I rabini su ljudi

PS. Izbor fotografija nije u šemi sa ozbiljnim tekstom kakav se dopada istaknutim rabinima ili učiteljima drevne istorije. Dobro, desi se urednička greška koja je ovog puta namerna, ali se mnogo ne kajemo. Ipak, Bog je dao jevrejskim ženama i lepotu pa ako je Bogu milo onda je i običnom svetu toplo na srcu, a i malo niže.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Jevrejska retro erotika

Napred slobodni svete, trkom u lepotu , gledajte uspeh prirode i zaboravite na Ukrainu, Palestinu, Trampa , "Rio Tinto"...

Gleda i raduje se sa širokim masama Šone Ninin

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR