Glas Javnosti

Staljin voleo Jevreje, pa ih proterao

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Čovek koji je uspeo da prevari Jevreje. Zvali su ga Josif Vaserionovič Staljin. Gruzinski, jevrejski i na kraju ruski crveni boljševik!

Jevrejski narod je u Rusiji video moguću zemlju za novu, rezervnu, domovinu. Imali su sve: vlast, bogatstvo, ideologiju, havarisanu rusku državu, narod bez vođa, moćnu evropsku i američku dijasporu... Mogli su da rade šta su hteli, da naprave jevrejsku državu po meri svih Jevreja.

Šta su hteli to su i uradili. Pravoslavna Rusija je bila na izdisaju. Slovenski narod Rusije isto tako. Jevreji su sve činili da bi uspeli i na kraju su uspeli samo da – ne uspeju. 

Šta su prevideli te nisu uspeli da stvore državu za vek i vekove. Ne govorimo šta su razbijenim ruskim, pravoslavnim belogardejcima radili i kako su razbili borbeni duh dece Aleksandra Nevskog, Cara Ivana Groznog i, u to vreme, popularnog Fjodora Dostojevskog. Sve su pravilno činili, ali su previdelu pojavu NJEGA – Staljina.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Rabin Lazar i Putin

Posle smrti Lenjina, lukavi Josif Vaserionović je iskoristio inertnost „pomalo otkačenog“ Lava Trockog i poslušno dobio mesto generalnog sekretara Komunističke Partije SSSR-a. Brkati Gruzin je bio „njihov „ i 10 godina verno slušao savete jevrejske ekipe i moćne evropske i američke Rabine. Jedno jutro se probudio kao Rus. Ušao je u obračun sa jevrejskom moćnom komandom, rizikovao i - nije mu se ništa desilo. Desile se parttiske čistke, a to je značilo - šut karta za viđenije Jevreje iz vrha partije. Rusi su se poradovali, ali naprasno. Bes Staljina je došao i po njih. Jevreji su ćutali, a ruski kolhoznici su u glas zapevali „Ej Uhnjem umesto Hava Nagila“.

"Mi, Rusići i narodi koji smo živeli u carskoj Rusiji i SSSR-u, plašimo se čak i pomisli šta bi se desilo sa Sovjetskim Savezom da Staljin nije malo prikočio jevrejsku mašinu. Na primer, uoči 1937-e. Jevreji su još uvek bili: 17 od 20 članova Prezidijuma Vrhovnog sovjeta SSSR, 17 od 22 narodna komesara, 113 od 133 člana odbora Saveta narodnih komesara, 106 od 123 člana
uprave Narodnog komesarijata finansija, 50 od 51 službenika Političke uprave Crvene armije, 40 od 40 članova Odeljenja za kulturno obrazovanje.

Ruske kritičare nije zanimala stručnost jevrejskog kadra, obrazovanje, sposobnost i odlučnost...


IZVOR: Ustupljena fotografija / Tramo kod Jevreja

Izjednačili su popovsku diplomu pravoslavne seminarije sa diplomama svetskih fakulteta. Dvadeset godina su Jevreji sa dodacima neruskih naroda iz provincije čistili Ruse iz politike pod raznim izgovorima. Dogodio se Staljin i voz je krenuo nizbrdo.

NKVD i Gulag su bili skoro svi jevrejski. Do početka rata istrebljeni su izdajnici i ubice ruskih i drugih naroda koji su živeli na teritoriji Rusije. Uh, mnogo zla optužba, ali idemo dalje. Valja da se čuje i druga strana. Na kraju ćemo sve sabrati i oduzeti.

Posle Velikog otadžbinskog rata, rad na čistkama je nastavljen. Međutim, ubistvo Staljina, a zatim i Berije, imalo je negativan efekat na narod Sovjetskog Saveza. Nakon njihove smrti, jevrejska lokomotiva je ponovo počela da ubrzava, kontrolisana ne samo jevrejskim svetim knjigama i „Protokolom sionskih mudraca“, već i pravilima ponašanje za Jevreje među ruskim stanovništvom. Čitajući ta pravila, Rusu kipi krv iz nosa i očiju.

- Prodreti na rukovodeća mesta, u radničko i seljačko okruženje goja, (ne jevreja) dati im mnogo novca, ali još više votke, da, začeti u pijanom omamljenju, degradiraju i predstavljaju radnu stoku: novac, votku, seks, a nema duhovnosti! Tako kažu Jevreji.
"Protokoli ko protokoli"! Čataju ih pametni ali i traktoristi unapređeni u brigadire. Istina ili ne, nije važno. Istina ima najmanju cenu na pijaci pameti.

– Svet je surov, u njemu nema mesta čovekoljublju. Nije naša stvar da brinemo o slovenskim kadrovima u SSSR-u. Bog ih je stvorio kao robove duhom, i zato svi Sloveni, zarazivši svojom propagandom druge goje, moraju prvo na kurs čisćenja mozga.


–Sve visoko plaćene, uticajne, profitabilne pozicije širom Rusije od Karpata do Tihog okeana su naš, jevrejski, nacionalni prihod, koji nam pripada po pravu našeg izbora. U isto vreme, zapamtite, da mnogi ne-Jevreji, uzimajući naš primer, mogu da se uzdignu na naš nivo i mogu da zauzmu mesta koja treba da pripadnu nama, svetlim sinovima Izraela.

– Čekali smo četrdeset vekova, niko nas nije priznao kao narod, ali kucnuo je čas odlučujuće bitke. Na pragu smo naše pobede.

-Sloveni su neuništivi sve dok imaju rudimente samosvesti. Naš zadatak je da ih neutrališemo. Sovjetska vlast u SSSR-u pruža neograničene mogućnosti za to. Jevreji SSSR-a, ujedinite se i postaćete gospodari čitavog prostora od Karpata do Tihog okeana.

Potisnite volju onih koji vam prigovaraju. Kompromitujte nadobudne ljude i glasnogovornike, suprotstavite ponos gomile skepticima. Ovo je posebno važno u pitanjima istorije, koja kod goja podstiče instinkt samopotvrđivanja. Dakle, mi moramo stvarati njihovu istoriju, uzeti u svoje ruke njihovu književnost i bilo koju od društvenih nauka, oni moraju sve primiti u našem
prelamanju, u svetlu prihvatljivom i korisnom za nas.

Da bismo shvatili volju Jevreja za bolju budućnost, moramo da uzmemo u obzir sve činjenice jevrejskog opstanka i napretka u okruženju latinskih i germanskih plemena. Dvadeset vekova Jevreji ginu za "svoju Judeju". Svi ih tuku i šutiraju, a oni još uvek šetaju po planeti zemlji i to ne samo da šetaju već jedu sladoled gde god im se prohte. Znaju šta hoće i trpe, trpe, i sad gazduju
svetom. Jaka krv jevrejska!

Prisilite mlade i perspektivne Ruse da se žene Jevrejkama i tek onda im otvorite zeleno svetlo. Ne bojte se, nijedna Jevrejka se neće odreći svoje izabranosti od Boga i u skladu s tim će odgajati svoju decu. Zato daj gojama svoju ćerku. Praksu uvođenja Jevrejki na vlast aktivno su koristili Jevreji u sovjetskim vremenima. Na primer, Andrejev, Buharin, Vorošilov, Kosarev, Lunačarski, Molotov, Rikov... može se nastaviti još dugo, pa sve do Brežnjeva, koji je umro neposredno pre raspada SSSR-a. Čak je i maršal Žukov u svom prvom braku bio oženjen Jevrejkom, a tek tokom rata se „usudio“ da se oženi Ruskinjom po drugi put.


Naš je zadatak da zadržimo ovaj svet u našim rukama. Jedan od dva najvažnija svetska kolosa – Sjedinjene Američke Države – ne izaziva zabrinutost u ovom pogledu. Njegov nacionalni konglomerat je dovoljno obrađen u pravcu koji želimo. Drugi kolos – SSSR, još nije u potpunosti potčinjen našim naporima. Po prirodi su pohlepni, ali nikada nisu shvatili pravu cenu zlata i svega što stoji iza toga. Zato, držite u svojim rukama sredstva propagande i informisanja, izdavanja knjiga, radija, bioskopa. Potrebno je dalje prodirati u aparat partijske i državne uprave. Formirajte javno mnjenje o bilo kom pitanju uzimajući u obzir naše interese.

Ubrzavajući Staljinovu smrt, Jevreji su započeli novu fazu antisovjetske aktivnosti - raspad SSSR-a. U toj akciji, oni su delovali u skladu sa planom Alena Dalesa da iznutra potkopaju sovjetsku moć, razvijenom još pre kraja Drugog svetskog rata. Tek sada, nakon proučavanja dokumenata, vidljiva je njihova potpuna istovetnost sa Dalesovim planom. Dalas je razvio plan sabotaže za rat protiv SSSR-a, koji se sastojao od „prevare i zavaravanja sovjetskog naroda“.

"Na svaki način ćemo podržati i odgajati takozvane umetnike koji će usaditi i ukucati u ljudsku svest kult seksa, nasilja, sadizma, izdaje – jednom rečju, svakog nemorala. Ismejaće se poštenje i pristojnost i nikome neće trebati. Bezobrazluk i bahatost, laž i prevara, pijanstvo i narkomanija, izdaja, nacionalizam i neprijateljstvo naroda, pre svega neprijateljstvo i mržnja prema ruskom narodu . Samo nekoliko, će pogoditi ili čak razumeti šta se dešava. Ali mi ćemo takve ljude staviti u bespomoćan položaj, pretvoriti ih u podsmeh, da ih oklevetamo i proglasimo za ološ društva... Stavićemo glavni akcenat na mlade ljude, počećemo da
korumpiramo, i pokvariti ih. Od njih ćemo praviti cinike, i kosmopolite. Ovako ćemo to uraditi."

U ovoj groznoj stvari, Amerikanci i Jevreji nisu mogli a da ne deluju zajedno.

Posao je urađen. Nema više SSSR-a. Na red je došla Rusija. Sve je ličilo na Jeljcinov posao, ali.... Nešto ne ide kako bi htela "duboka država". Dobro im je krenulo sa Ukrajinom, ali se desio neki feler, a i Putin se uobrazio i ne šljivi ni za dve kopejke američke kauboje.


Odvojeno, valja reći nekoliko reći o Nikiti Hruščovu:

U raspadu SSSR-a, Hruščov je pružio neprocenjivu pomoć Jevrejima, a sa njima i Amerikancima i Britancima, svojim nepromišljenim razotkrivanjem Staljinovog kulta ličnosti. Na podsticaj Jevreja, Hruščov je dao odrešene ruke neprijateljima Sovjetskog Saveza i socijalističkog sistema. Jevreji su se odmah uhvatili za Staljina. Shvativši da se od kulta njegove ličnosti ne može mnogo dobiti, jer je to bio kult izuzetne ličnosti, oni su, kao kopile, neraskidivo povezali represiju sa socijalizmom, stavljajući između sebe i represije znak jednakosti.

Socijalizam je bio društvo socijalne pravde i jednakosti, a za Jevreje je ovo kao srp među nogama:

„Kako ćemo se mi, izabranici Božiji, izjednačiti sa gojima?“ Dakle, socijalizam Jevrejima kategorički nije odgovarao i zato su ga povezivali sa represijama pod Staljinom. Jevreji nisu mogli a da ne iskoriste ovaj propust rukovodstva SSSR-a, koji su sebe počeli da nazivaju prvo disidentima, a potom i demokratama. Oni su sa velikom radošću prihvatili preuzimanje rukovodstva zemlje od strane Gorbačova, čiji je dugogodišnji san i cilj celog života bio uništenje komunizma.

Došlo je „zlatno vreme“ za Jevreje. Njima su bili zarobljeni svi mediji, izdavačke kuće, televizija, čija je glavna meta bila cela sovjetska prošlost. Sada kada je Gorbačov anatemisan od ruskog naroda, on je za Jevreje skoro drugi Mojsije. Idoliziraju i drugog izdajnika Jeljcina, iako, čisto farisejski, javno dozvoljavaju kritiku na njegov račun kako bi se približili narodu,

Čubais i besplatna privatizacija

Oni, misli se na Jevreje, Engleska, Sjedinjene Američke Države, delovali su kao jedan tim za raspad SSSR-a. Za četiri godine Rusi i ruski saveznici dobili su petnaest milijardi raznih sirovina, stotine tona zlata, srebra, drago kamenje itd. Nepostojeći projekti su prebačeni za zanemarljive količine od preko dvadeset hiljada tona bakra, skoro pedeset hiljada tona aluminijuma, dve hiljade tona cezijuma, berilijuma, stroncijuma itd. Uz pomoć istih ovih aukcija američkim i britanskim novcem za 3% stvarne vrednosti, vlasnici nafte su postali sada ozloglašeni lopovi - oligarsi Berezovski, Abramovič, Deripaska i drugi Jevreji.

 
Milijarder Soroš finansirao je preuzimanje Sibnjefta od države za Borisa Berezovskog u ime svog mlađeg partnera Abramoviča za 100 miliona dolara. U septembru 2005. Putin je naredio kupovinu ovog istog Sibnjefta od Abramoviča za 13,1 milijardu dolara iz državne kase. Oba oligarha su se nastanila u Engleskoj. Postavlja se pitanje šta je motivisalo Putina kada je dao narodne milijarde Jevrejima, znajući da će oni napustiti zemlju. U isto vreme, kada su Jevreji bili basnoslovno obogaćeni, ruski narod je, počev od 1992. godine, počeo da izumire za milion ljudi svake godine.

Zdrava računica

Gde to srljaju Jevreji kad im u Rusiji ide tako dobro. Pare, bogatstva, štampa i televizija, mesta mininistraa i važne državne funkcije, familije u Monte Karlu a najlepše ruske i ukrajinske plavuše na dačama i stanovima sa pogledom na Crveni Trg... I sve jedno, "Novi Jerusalim" se  stalno traži!

Sutra : Srpski Jevreji, osvajanje Srbije, Jevrejske građevine Beograda...

AUTOR: Šone Ninin

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR