Glas Javnosti

Žan Mari Le Pen nokautirao Makrona

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Portal Glas Javnosti časti svoje klijente ekskluzivnim fotografijama čoveka koi je u francuski život uveo pojam – ekstremna desnica!

Žan Mari Le Pen je počeo a završila ćerka Mari Le Pen. Otac se tukao sa Širakom, a ćerka sa Makronom . Ekstremna desnica protiv obične desnice.

Ž..M. Le Pen je počeo karijeru tvrdog desničara i dogurao da pet puta bude predsednički kandidat. Jednom je čak ušao u drugi krug izbacivši premijera Baladura ( jermenskog porekla Baladurijan). Podršku je imao u delovima „bele Francuske“ nastanjene prevashodno crnim i manje crnim Afrikancima i naročito Arapima. Redovno je pobeđivao u Marselju i provincijama koju su terorizovali Arapi . Pariz je voleo lep život i građani Pariza nisu marili za tamo nekog ekstremistu Le Pena, tim pre što je Pariz i okolina nastanjen mnogim nacijama koje sebe vide kao muslimane a Ž.M. je za njih – katastrofa.

Program Le Pena se bazorao na radu, redu i disciplini. Nije mario za krilaticu - Jednakost , bratstvo ... Francuska – Francuzima nije cvetala , naročito ne među robijašima koi su redovno čekali neko skraćenje kazne koju je vlast stalno obećavala. Bilo je para i kroasana, struja jeftina, besplatni stanovi za crnce i Arapa na prilazima Pariza a glasovi su glasovi i tu naš junak nije imao šanse.


Le Pen na svadbi kod Žirinovskog 


Vlastimir Ninin i Žan Mari Le Pen







„Front Nacional“ je malo procvetao kad je voćstvo preuzela ćerka Mari i promenila ime stranke u „Nacionalno Okupljanje“. Mari se malo „prokurvala i tvrdo zamenila mekim“. Uvela je neke nove ljude i zapevala Maseljezu. Oca je šutnula , uvela „bele strance“ u polit biro,kupila neke Arape i ,i,i..
..
Stigla je Ukraina, Makron se uzjogunio i proamerikanisao a na zid umesto De Gola okačio Napoleona. Zaboravio je deo istorije i Kozake u Parizu. Istoriju Drugog svetskog rata je proterao iz škola, televizijama zabranio da Ruse i Putina spominju osim sa prefiksom – tiranin. Sve lepo iz Rusije je uvaljao u konjski izmet pa je čak i jednog Čajkovskog proglasio za pedera, što je tačno, ali Rusi to mnogo ne vole, a Makron je baš zato i ocrnio velikog Pjotra Iljiča .

Prevideo je da Rusi vole Čajkovskog i zbog muzike. Gej momke iz svog kabineta je ovlastio velikim silama, ali to ne pije vodu. Ovo je vreme za boksere teške kategorije a njegovi momci teško primaju udarce i sad ima nokautiranu vladu.


Dosta smo ogovarali Makrona. Dobio je šta je dobio. Poskupela struja, kroasani, zatvaraju se fabrike jer nema kome da prodaju vino i smrdljive sireve. Luksuzna roba je na popustima, sirovine mora da kupuje po Američkim cenama i.... Ma šta i ?! Siromaštvo kuca u srcu Rolan Garosa, isto tako beda plače i na periferiji oko San Denija.

Kako vidite cenjeni klijenti našeg portala, Srba ima svuda, čak i u grudima malog a danas velikog Žan Mari Le Pena.

Šone Ninin

Fotografije su kopirajt agencije Gamma iz Pariza

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR