Glas Javnosti

Knežević reagovao na notu Hrvatske: Izgleda da su ustaše i nacisti pobedili, a mi izgubili

Politika
Autor: Glas javnosti

Hrvatske vlasti su Milanu Kneževiću, Andriji Mandiću i Aleksi Bečiću zabranile ulazak u Hrvatsku

Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na notu Hrvatske kojom su Andrija Mandić, Aleksa Bečić i on proglašeni nepoželjnima nakon izglasavanja Rezolucije o genocidu u Jasenovcu u Skupštini Crne Gore, porukom da "izgleda da su ustaše i nacisti pobedili".

- Znači moj đed Milan, po kome nosim ime zalud je poginuo na Đurđevdan 1945. oslobađajući Karlovac od ustaša i nacista. Izgleda su oni pobedili, a mi izgubili - napisao je Knežević na društvenim mrežama.

U post skriptumu, Knežević je u svom maniru dodao:

"Ubiće me žena, propade nam rezervacija za Rovinj". 



Hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova uručilo je danas notu Ambasadi Crne Gore u Zagrebu kojom se Kneževiću, predsedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću i potpredsedniku crnogorske Vlade Aleksi Bečiću zabranjuje ulazak u Hrvatsku.

Do ove zabrane je došlo nakon što je u Skupštini Crne Gore nedavno usvojena Rezolucija o genocidu u sistemu logora Jasenovac, Dahau i Mauthauzen. Inače, pojedini poslanici u hrvatskom saboru tražili su da se svi poslanici crnogorskog parlamenta, koji su glasali za pomenutu rezoluciju, proglase nepoželjnima u Hrvatskoj.

Glas javnosti /D03S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR