Glas Javnosti

Ronaldov sin nedeljno trošio jedan stan u Beogradu, sada mu je drastično „smanjen“ džeparac

Sport
Autor: Glas javnosti

"Da budem iskren, moj sin je vrlo skup za mene" - izjavio je fudbaler.

U obavljenom intervjuu, portugalska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo izrazio je zabrinutost zbog ekstravagantnih navika trošenja svog sina, otkrivajući da on troši zapanjujućih 40.000 dolara nedeljno na frizure, odeću, restorane i devojke.

Ronaldo je priznao da želi da suzdrži sina od prekomernog trošenja, ali se boji medijskog povratnog udarca, optužujući ga da je zanemarujući otac. 

Ronaldo je zatim priznao i da je smanjio nedeljni džeparac svom najstarijem sinu sa 40.000 dolara na „samo“ 15.000 dolara,što smatra da je i dalje previše za njegov uzrast, a sa tim se slaže i njegova supruga.


On se brine da će luksuzne navike sina dovesti do toga da ne razume pravu vrednost novca.

Uprkos svojim brigama, Ronaldo se oseća zarobljeno, bojeći se da bi ograničavanje sinovih troškova moglo izazvati negativnu pažnju medija.

– Da budem iskren, moj sin je vrlo skup za mene. Troši 40.000 dolara nedeljno na frizure, odeću, restorane i sve ostalo. Znam da je mlad i želi sve, ali mislim da je to previše za dete njegovog uzrasta. Trenutno mu dajem nedeljnu džeparac od 15.000 dolara, ali čak i Georgina misli da je to previše za njega – izjavio je čuveni Portugalac.

Daodao je i da ne zna da li će moći da se nosi sa njegovim troškovima u budućnosti.

– Želim da se suoči s teškoćama u životu kako bi razumeo pravu vrednost novca, ali ako to uradim, mediji će pomisliti da sam sebičan i loš otac, pa nemam drugog izbora osim da se nosim s tim objasnio je on.

Glas javnosti B010S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR