Glas Javnosti

KAKAV ČUDAN POSAO: Brisač znoja predsedniku Fudbalskog saveza

Svet
Autor: Glas javnosti

Predsednik Fudbalskog saveza Argentine (AFA) Claudio Tapija našao se na udaru kritika tokom turnira Copa America, jer je angažovao čoveka kojem je jedini posao da mu briše znoj s glave.

Naime, Tapia, inače potpredsednik komunalnog preduzeća CEAMSE iz Buenos Airesa, s tribina je pratio polufinalni duel Argentine i Kanade, a javnost i navijači su ostali zgroženi kada su videli kako je bez ikakve potrebe zaposlio čoveka i stavio ga na platnu listu saveza.

„Ponaša se kao da je iz kraljevske porodice“, „Samo Tapiji treba čovek da mu briše znoj“, „Ovaj tip izgleda kao da je izašao iz Scorceseovog filma. Tipična mafijaška svinja koja živi od novca drugih ljudi“, samo su neki od komentara zgroženih Argentinaca.



Inače, nije na odmet spomenuti ni da je jedan period tokom njegovog mandata blagajnik AFA bio njegov tast Hugo Moyano. Takođe, kada je postajao predsjednik AFA 2017. godine, odrekao se pozicije predsednika drugoligaškog kluba Barracas Central, a na toj poziciji nasledio ga je njegov sin Matias.

Glas javnosti /B09S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR