Glas Javnosti

Kejt Midlton deli pehare na Vimbldonu?

Svet
Autor: Glas javnosti

Princeza od Velsa redovno posećuje Vimbldon i dodeljuje pehare pobednicima teniskog turnira. Vimbldon počinje 1. jula, a iako je Kejt Midlton od dijagnoze raka držana podalje od očiju javnosti, organizatori turnira se nadaju da će princeza i ove godine nastaviti tradiciju i dodeliti trofeje.

Predsednica All England Lawn Tennis and Croquet kluba Debi Dževans rekla je da će princezi Kejt dati „što je moguće više fleksibilnosti“.

Nadaju se da će Kejt uspeti da preda pehare.


„Nadamo se da će princeza od Velsa uspeti da uruči pehare kao pokrovitelj kluba, ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet. Još ništa ne znamo. Sve što smo rekli je da ćemo raditi sa njom i dati joj što je moguće više fleksibilnosti, ne znam ko bi dodelio trofeje kao alternativu. Ostajemo fleksibilni.“

Kejt Midlton je veliki ljubitelj tenisa, a i sama je pokrovitelj All England Lawn Tennis and Croquet kluba. Međutim, otkako joj je dijagnostikovan kancer, ona je van službenih dužnosti.

„Kao što svako ko prolazi kroz hemioterapiju zna, ima dobrih i loših dana. Moje lečenje je u toku i nastaviće se još nekoliko meseci. Nadam se da ću obaviti nekoliko javnih angažmana tokom leta“, rekla je prethodno Kejt.

Glas javnosti /N01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR