Glas Javnosti

Zbog skoka u vodu tinejdžer završio na aparatima: Ovo mu nije bio prvi put da skače na tom mestu (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

To je bio prvi put da je Džek otišao na plažu bez mame i tate, jer su ga štitili zbog toga što je imao hiperkinetički poremećaj i umeo je da deluje bez razmišljanja.

Petnaestogodišnji učenik ostao je u vegetativnom stanju nakon što se skočio sa mola i pao licem pravo u vodu.

Džek Dolan je prvi put sam otišao na plažu, 23. juna, i bacio se sa mola u Margejtu u Kentu.

Ovaj potez je radio desetine puta ranije, poslednji put na odmoru u Egiptu, u septembru, ali ovog puta je pao licem na vodu.
Udar je izazvao moždanu smrt, iako njegovo moždano stablo pokazuje znake aktivnosti i on sam diše. Međutim, ostatak njegovog mozga je ozbiljno oštećen i on se neće oporaviti.

Sada njegov očuh, Dejv Dolan, i majka Liza, očajnički prikupljaju sredstva kako bi mogli da dovedu Džeka kući da umre.

Dejv (35), koji je odgajao Džeka kao svog, rekao je da je tinejdžer u suštini bio u "sivoj zoni" gde stručnjaci ne znaju koliko će dugo ostati u životu, rekavši da bi to moglo da bude nedeljama ili godinama.


- Mislim da je pogrešno procenio i pao je licem u vodu i nokautirao se. Bilo je samo tri ili četiri metra i da je sleteo za četvrtinu rotacije na ovaj ili onaj način, verovatno bi bio u redu. Zato ne smemo da se ljutimo na njega. Uradio je to toliko puta ranije, nema krivice. Znam da se smejao, zapravo mogu da ga vidim kako to radi, kako se smeje i kako je u potpunosti razmetljiv - rekao je izbezumljeni Dejv.

To je bio prvi put da je Džek otišao na plažu bez mame i tate, jer su ga štitili zbog toga što je imao hiperkinetički poremećaj i umeo je da deluje bez razmišljanja.


Glas javnosti/R01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR