Glas Javnosti

BRANKO DRAGAŠ: UKIDAMO POLITIČARE I UVODIMO NEPOSREDNU DEMOKRATIJU (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Dragaš smatra da sa aktuelnim privrednim ekonomskim modelom Srbija ide ka bankrotu.

Uskoro neće biti novca za penzije, a plate će pasti na nivo iz 90-tih godina. Narod će izaći na ulice sa zahtevom da Aleksandar Vučić podnese ostavku. Sledi stvaranje prelazne tehničke Vlade koju će sačinjavali 550 stručnjaka izglasanih preko aplikacije i čiji će mandat biti oročen na godinu dana.

Globalna situacija ide u prilog takvom razvoju situacije imajući u vidu ogromne dugove i deficite vodećih zemalja EU i SAD. Svi stranci biće isterani iz institucija, a uslediće i lustracija političara iz perioda 90-tih godina do danas.

Moba će uvesti princip osvete za sve političare i tajkune koji su prodavali, krali i izdavali zemlju. Njima će biti oduzeta sva nezakonito stečena imovina i tim sredstvima će se vraćati dugovi i finansirati razvoj.

Moba raspolaže softverom kojim će biti sprečena krađa budžeta, a svi tenderi će biti u aplikacijama podložni stalnoj proveri. Umesto političara ključnu ulogu će imati stručnjaci, operativni izvršioci narodne volje.

Osnovna zdravstvena zaštita će biti besplatna. Podsticaće se odlazak van gradova i rad na daljinu u prostoru sa okućnicom gde će se proizvoditi hrana prvenstveno za sopstvene potrebe.

Formiraće se razvojna banka koja će finansirati realni sektor proizvodnje. Planira se i uvođenje Vinkoina, srpske digitalne valute kojom će se kupovati isključivo roba proizvedena u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR